Mitt nya kontor i Bangkok!

Yey! Nu har vi äntligen skrivit på kontraktet. Det här kontoret är min! 

imageimage

Endast kapacitet för 4-6 personer men jag har tänkt att använda det själv och mina kollegor som vill sitta med mig kan komma och gå som de själva vill.

image

Sedan har vi ”meeting room” i samma byggnad om det behövs. Men måste boka i förväg eftersom vi delar med andra företag också.

instasnap

9 kommentarer

 1. Men omg vad snyggt och fräscht det var. WOW
  Där vill man jobba varje dag och till med jobba över hehe.

 2. Grattis förresten! <3
  Ha en fin fredag.

  1. Tusen taaaack! Haha, mina kollegor sa det. De sa att de ska sluta sitta på deras kontor och sitter i mitt kontor istället 😛 Ha en underbar fredag! Kraaa

 3. Grattis!
  Men vad menar du med att de får komma och gå somed de själva vill? Har ni inga regler i ditt företag? Är bara nyfiken.

  1. Jag har inga anställda, bara konsulter. Kontoret är till mig själv och andra kollegor som jobbar kring företaget dvs. De kan använda kontoret som en mötesplats med varandra eller när de ska träffa mig. Så enkelt är det! 🙂

 4. Nice! Grattis! ^^

 5. Wow,sååå fint. Och vilken härlig utsikt. Den tröttnar man ju aldrig på. Ser supermodernt och helt nybyggt ut.

  Fint mötesrum. Ett snyggt kontor och mötesrum ger bra intryck om/når man skall bjuda in ev. nya samarbetspartners för att snacka business. Smart med kontorsbyggnad där man delar mötesrum med andra hyresgäster och bokar in det i förväg. Ett mötesrum använder man ju oftast bara under några timmar då och då.

  Dessutom får man lite extra energi och må bra feelings av att jobba i fina kontorslokaler. Så har i alla fall jag känt det på olika arbetsplatser där jag jobbat.

  Detsamma gällde mina bostäder i utlandet. När jag skulle bo längre tid någonstans, försökte jag oftast hitta hyrlägenhet i nybyggda fastigheter, Helst med en fin utsikt mot vatten, park eller trädgård.
  Bra miljö har för mig betytt extra energi, kreativa vibes och god karma..

 6. alltså vilket härlig kontor 😀 skulle jag vilja ha här hemma haha!

 7. Så lyxig våning av ett kontor, maffigt med värsta stora fönstrerna juh! Det kallas för kontorshotell det ni har, för ni hyr la å det finns företag i samma byggnad? Jag har läst rätt mycket om det där. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *