Frukost med Daniel Wellington

Hej på er bästa ni! 

Har varit på frukost hos Daniel Wellingtons popup butik i morse. Det är deras första butik i Sverige som de invigde idag! Yeey! Glöm inte att kika in där om ni har vägarna förbi MOOD gallerian.

Nu håller jag på att jobba som vanligt, var tvungen att gå tidigare från eventet för att hinna tillbaka innan mina kollegor åker hem för dagen. Har hunnit bekräfta fakturorna till min ekonom som ska betala räkningarna åt mig, pratat med mina kollegor om jobbprocessen och väntar nu på ett samtal från fraktbolaget som vi kanske ska samarbeta med. 😀

Förresten, tack för era kloka ord om lägenhetsköpet i Bangkok. Alla ni tyckte i princip samma sak, det visar verkligen hur smarta, försiktiga och kloka ni är. Ni är också den bästa typen av rådgivare som man kan ha! 

Önskar er en underbar dag! 

imageimageimageimage instasnap

3 kommentarer

  1. Vad kul med en fysisk butik! Efter att jag vann klockan av dig har jag blivit totalt såld!

  2. Tyckte du var fin i det håret! Heja Fay!

  3. Åååh va bra att du sa att det finns en affär nu 😀 Ska dit efter jobbet idag hihi

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *