Inga extravagant händelser

Glad söndag mina käraste, 

Jag har inte hunnit med så mycket idag, it’s sunday! Jag vaknade kring 9, gosade i sängen med Baggiz i en hel timma, klev upp och lagade brunch till min lillasyster, Jag åt dock bara croissant med jordgubbssylt. Sen låg jag på soffan och skrev inköpslista inför kräftskivan som ska ske nu helgen som kommer. That’s it, just ordinary stuff. Inga extravagant händelser men gud vad jag älskar sådana här dagar! Inga press på mig själv.

Vad händer hos er? 

Fays brunch: Sunny side up ägg, Ekologisk bacon, Melon och hembakta croissant med marmelad.  

image instasnap

6 kommentarer

 1. Ha en fortsatt trevlig söndag!

 2. Åååh hembakta crossianter visa recept!!! 😀 När kommer din kokbok ut egentligen?
  Idag har jag tränat i morse, varit med mamsen å lämnat av syster i centralen sedan åkt vidare för att köpa en rund kudde till mej å bah mat grejer. Super tråkig dag förutom träningen i morse som var behövlig! Hihi

 3. låter som en nice söndag 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 4. Låter som en perfekt söndag!

 5. exakt så som en söndag ska spenderas, min blev lika lugn med en promenad och sen soffläge hela dagen 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *