Vad gör oss vackra?

image

VÄNLIGHET & ÖDMJUKHET
Vänlighet och ödmjukhet är verkligen sällsynt i dagens samhälle. Visst kan folk vara trevliga men ibland kan det finnas någon form av värde för dem. Hur många skulle egentligen prata med hemlösa? Fråga om de är hungriga? Eller om de fryser? Något som är så enkelt som låta gravida, barn och äldre sitta ner på tåget eller bussen, visst kliver du upp från säten och låter dem sitta? Hjälper en främling bära grejer när ni ser att det går tungt för hen.
Visste ni att man kan göra någons dag av att bara le mot dem? Börja le hela tiden till alla som tittar på dig och har ögonkontakten mot dig. Det är bara najs! 

POSITIVITETET
Man ska ha kul och skratta åt allt. Se alltid saker och ting från en positiv vinkel. Lätta upp stämningen och sprida din positivitet omkring dig som glitter! 

PASSION
Många av er kanske inte tänker på det här men på samma sätt som jag beundrar människor med stor passion så tror jag att andra tänker på samma sätt. Man blir så himla inspirerad av passionerade människor när det gäller deras sysselsättningar i livet. Man kan ha passion för vad som helst egentligen. Det är något speciellt så fort ögonen lyser upp när någon talar om vad de vill uppnå i livet, vad de vill göra och vad de brinner för. Människor med passion är inte tråkiga heller eftersom det alltid finns något kul att prata om. 

HUMOR
Att inte ta allting för allvarligt. Var lite lättsam. Jag gör oftast dåliga skämt och skrattar oftast åt mina egna skämt, man hör typ bara syrsor när jag ska dra upp ett skämt men what ever!? Jag har lärt mig att det finns humor i allt. Livet är så mycket lättare när man har lite humor inom sig också. 

SJÄLVSÄKERHET
Jag gillar att vara runt människor som är glada och är sig själva. Man ska alltid stå upp för sig själv och vad man tror på. Att vara självsäker i sig själv är så himla läcker! Detsamma när det gäller stil, ha på dig vad du vill! 

VET VAD MAN VILL
Man ska veta vad man vill och kan ta ansvar för sina egna beslut. Det är en av de bästa egenskaper! 

SAMARBETSVILLIG
Bara för att jag skrev ovan att man ska veta vad man vill så betyder inte att man ska köra över andra människor. Så länge allt handlar om dig själv så har ingen rätt att påverka dig och dina beslut men vissa saker där andra människor är inblandade måste man lära sig att kompromissa och möta varandra i mitten.  

instasnap

15 kommentarer

  1. Tusen tack för kommentaren Sofia <3

 1. Viktiga budskap som man borde fundera över lite extra, och följa.
  För att må bättre och känna sig mer tillfreds med sig själv och med livet.

  1. Du är bäst <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 2. Ödmjukhet är väldigt sällsynt nuförtiden ja :/ så tråkigt. Men så fint inlägg, mer av såna! 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  1. Eller hur! Tack för att du gillar inlägget! <3 Glad att du alltid kommenterar fina kommentarer här! Kraaam <3

 3. Vilket bra inlägg <3

  1. Taack Linda <3 Glad att du tycker om inlägget! kram

 4. Victoria

  Lyssnar du fortfarande på k-pop? Isf vilka grupper? 🙂 <3

  1. Jag lyssnar, hänger inte med på de senaste nu men jag lyssnar! <3

 5. Härligt skrivet och så himla sant. Skönt att du kan informera om dessa saker lite då och då, många glömmer bort dom.

  1. Jag är glad att du uppskattar inlägget! Kraam<3

 6. Bra inlägg, Foki! 🙂

  1. Taaack underbara du <3

 7. Vilken inspirerande text <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *