No gala

God kväll mina underbaraste! 

Gaaah, känner mig lite low nu mot kvällen så jag skippade rock björnen i sista sekunden. Har dock sett framemot att gå men jag blev klar med jobbet så sent, kände mig jättestressad från jobbet och blev jättelåg. Det var mycket problem som uppstod kring jobbet idag. Nästan så att jag vill ta första flyget till Bangkok. Ville inte ens klä på mig och kände inte för att träffa folk när jag inte är på mitt bästa jag just nu. Haha, idag har jag verkligen en anti-social dag av alla dagar. Bläää!

Bill är hemma nu från jobbet, Fay har varit iväg och tittat på en lägenhet som hon ska flytta in i nu i början av September och nu ska vi äta skräpmat här hemma och titta på TV. Är tacksam att jag har mina älsklingar nu när jag är lite låg, det hade inte varit detsamma om jag är i Bangkok! 😀 #NoGlamourTonight

Önskar er en underbar kväll och hoppas att ni har haft en bättre dag än mig i alla fall! 

imageinstasnap

8 kommentarer

 1. Synd att det blev så. Men ändå skönt att det finns människor i närheten som kan få dig på bättre humör. Hoppas allt löser sig!

  1. Jaa, men det löser sig alltid <3 Tack för din kommentar Mou!!! Du är guld! Kraaaam <3

 2. Hoppas morgondagen blir bättre för dig! <3 Vissa dagar suger ju verkligen men då är det ju extra fint med massa fina människor runt sig. Som Bill, Fay och såklart BaGGIIIZZ! ^^

  P.S. Vart har du köpt dina hörlurar på bilden? Finaste hörlurar jag sett!

  1. Jaa, verkligen! Vaknade så glad idag när Baggiz hade lagt sig på mitt ansikte, hahaha den där fluffbollen kan verkligen lätta upp hela min dag.
   Mina hörlurar är från märket monster ur kollektionen diamondz tears!

   Kraaam <3

 3. Hoppas du mår bättre snart!❤

  1. Jag mår faktiskt mycket bättre nu idag <3 Tack för din kommentar! Kraaam <3

 4. Tråkigt höra om problemen i BKK. men sådant är livet. Inte alltid en rak väg utan med en del bumps now and then.
  Till slut löser sig allt, på något vis.
  Gott att du har fina människor som stöttar dig.
  Styrkekram

  1. Jadå! Det kommer att lösa sig 😀 Det gör det alltid <3 Tack för din kommentar Mandy, du är bäst <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *