Mina nördar

Haha vad ni är söta! Jag älskar era kommentar om Pokémon GO, jätteintressant att veta var ni ligger i spelet just nu. Jag lider med er som bor på ett ställe där det knappt går att spela. Jag har varit med om det själv! Kommer ni ihåg när jag var hemma hos mina föräldrar i 2 veckor? Jag såg bara ett Pokéstop och gym, sen var det knappt någon Pokémon i byn, hahaha.

Det kanske ser ut som att jag spelar en massa men jag gör det endast på helgerna och på kvällarna efter jobbet. Fast jag är nog ganska nördig ibland som har spelet på hela natten, hahaha man vill ju inte missa coola natt-Pokémon som dyker upp. Så många gånger som jag har vaknat upp när telefonen vibrerar.

Ibland är jag rädd att det här spelet ska ta upp för mycket av min tid men jag har lyckats väldigt bra ändå! Var försiktiga när ni är ute och spelar, kolla upp för bilar, gå inte på andras gårdar, gå inte på tågrälsen och don’t drive and play Pokémon Go!

imageinstasnap

5 kommentarer

 1. När spelet släpptes var jag i England utan internet så kunde inte spela, nu när jag är tillbaka i Sverige bor jag på ett ställe där det finns 1 pokestop och 1 gym. Det är riktigt irriterande att inte kunna komma igång med spelet och bara för att irritera en lite mer så finns det bara pidgeys och ratatas där jag bor så har snart 100 av varje -.-

 2. Jag är med i team Valor. ^^

 3. Samma situation! Finns inget i närheten där jag bor men en tripp in till stan blir extra rolig då för alla Pokémon och pokéstop som man stöter på! 😉
  Jag är på level 16 än så länge^^

 4. Åååh din poké tjej har lila hår som min! Men jag har gula kläder på min för jag e gul team. 😀
  Ooooh shiiiit vad många pokémon du har catchat det gör man la om man kör även på natten tänker jag..
  Jag stänger av min WIFI på natten hihi för jag måste få sova i fred. Jag var dock nära på att gå in i en stolpe när jag skulle catcha en pokémon. Farligt spel asså! XD

 5. Viktoria

  Jag är bara på level 6. xD Jag spelar typ bara medan vi kör och ser jag någon passar jag på att ta och typ om vi ska någonstans. Men kyrkan i byn är ett pokéstop så varje gång vi ska åka någonstans så stannar vi alltid där på vägen dit och hem hahaha.

  Ååhh har du Pikachu!! Det är den jag vill fånga allra mest!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *