Lazy sunday

God natt bästa ni, 

Vi har inte gjort så mycket idag, har bara latat oss. Känns som att helgen har gått så himla fort. Imorgon ska vi köra järnet på jobbet igen så det var klokt att vi tog det lugnt idag. Ska dock förbereda lite inför morgondagen nu innan läggdags, har typ 1000 saker att göra. Det är sådana saker som bara jag kan göra dessutom så jag kan inte lägga det på någon annan, längtar tills jag får allting överstökat. Haha, fast det lär dyka upp en massa nya saker hela tiden ändå om man heter Foki Soirak. But I love it! Ska inte klaga 😛

Har faktiskt varit ute på en Pokémon-runda med bil nu ikväll! Jag fick slut på mina Pokébollar så jag bad Bill köra genom stan och nu är min bag full igen. Haha alltså, så nerdy, känns lite så där meningslöst men det är så himla kul för stunden! På veckodagar kan jag ju inte spela så jag gotta ihjäl mig när det är helg! Tjohoo!

Vilka av er spelar? Vilken level är ni på? Hur många Pokémon har ni fångat? 😀 

imageinstasnap

8 kommentarer

 1. Jag kom nyss upp till level 11 å jag började spela för exakt en vecka sedan!! I eftermiddags hade jag samlat på mej en massa pokébollar jag hade lixom 131 men de försvann efter nåra timmar av spelandet å nu har jag inga pokébollar kvar Haha Jag har fångat 40 st! Det här spelet e ju bäst!

 2. Pernilla

  Jag är snart på 17, de tråkiga är att där ja bor finns inga Pokémon så måste gå en bit… Har fångat ca 70 olika

 3. Level 10, har just nu 118 Pokémons med mig, har sett 48 olika enligt min Pokédex. ^^ Om jag hade mer fritid skulle jag säkert ha kommit upp i fler levels och hittat fler Pokémons också. 🙂 Fast just nu är det fullt i min väska så jag får inget mer från alla Pokéstops, haha.
  Min starkaste är en Magneton. 🙂

 4. Level 22 är jag! Har gått 143km och fångat 91 olika pokémon. Min starkaste är en Clefable med 1337 CP för har haft otur i alla mina 10km ägg och måste gå 8km för att komma till närmta pokestop. 🙁 Där jag bor finns det inte ens en Weedle, så jag jagar som en galning när jag är hos min pojkvän som pluggar i Linköping. 😀

 5. Level 18, och har fångat 75 olika. Det mesta jag har kommer från ägg för det finns inte så mycket där jag bor.

 6. Är på level 14 har fångat 55 Pokémon. Jag har långt till närmaste pokestop just nu när jag har semester hos föräldrarna. Längtar nästan tills semestern är slut så jag kan åka tillbaka till Stockholm;)

 7. Är snart level 23. Sett 96 pokemons och fångat 95 (enligt pokedexet, fångat flera utav samma).
  Är team mystic 😀

 8. Jag är på level 8 just nu! Och hittills har jag fångat 33 pokemon och sett 36 pokemon^^ Har inte hunnit spela på länge D:
  Men är team mystic :3
  Vilket team är du på Foki???

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *