Making plans

Hej på er mina solstrålar! 

Idag har jag och Bill gått genom våra planeringar tillsammans för att vara säkra på att ingenting vi har gemensamt ska krocka med varandra. Vi har nu satt ett datum för kräftskivan på helgen som Fay ska åka till Norrland, har även bokat hotell på en hemlig resa som jag och Bill ska åka till. Vi har kommit fram till att Franska Rivieran får vänta för denna gång, det finns ett ställe som jag vill mer än allt åka till just nu. Ska avslöja destinationen för er sen när vi är på plats. Sen måste jag boka Thailand resan snarast. Känns lite fel på något sätt att jag inte vill åka till Thailand just nu, dels p.g.a. den politiska situationen… men jag måste åka för att kolla till jobbet lite. Har tänkt på att åka i slutet av september eller i början av oktober. Försöker drar ut på tiden lite, haha.

Idag ska 2 av våra vänner komma hit för middag så det är jättemycket att förbereda här hos oss.

Vad har ni för planer idag? 🙂

imageinstasnap

9 kommentarer

 1. fina ni är. Ja, förstår att du inte vill åka till Thailand… Det verkar lite läskigt där just nu :/ Hoppas att det lugnar sig snart

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  1. Jaaa.. verkligen. Pratade med min advokat idag och han sa att Bangkok är på tur snart med mer bomber… läskigt!

 2. Vad mysigt med en resa. Ser fram emot när ni avslöjar destinationen.
  Hoppas även att situationen i Thailand blir bättre. Världen behöver lite kärlek nu.

  Själv ska jag bara slappa idag. Jag och min partner förlovade oss igår så det har varit mycket att göra idag. Lär bli någon TV-serie!

  1. Grattis!! ❤️

  2. ÅÅH MEN GRATTIS!!!!! <3 Jag struntar i alla världsproblem just nu i den här stunden eftersom jag blev överlycklig för din skull! Haha <3 Yeeeey! Kärlek!!

  3. Haha, åh tack till er båda!

  4. GRATTIS MOU
   Läser att du förlovat dig, Såå kul.
   Stort grattis and happy living always

   Kram
   Mandy

   1. Tack Mandy!

 3. Hej Foki,
  Spännande att se vart du och Bill åker på er hemliga resa.
  En plats du ”mer än allt vill åka till just nu”.
  Försöker tänka på vad du listat för platser då och då i din wish to travel info…. kan inte ens gissa vart ni är på väg. Eftersom det låter som en weekend resa, är det nog inget av dina listningar som nog mer var resmål för lite längre holidays.
  Hmmm?
  Utanför Sverige – eller någon plats i Sverige kanske.
  Göteborg, Köpenhamn, Barcelona, London, Palma de Mallorca – or not?
  Spännande,,,,,,,,

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *