Changing plans

God kväll käraste läsare, 

Våra vänner bokade av middag i sista sekunden eftersom deras hund blev jättesjuk… huvva… så trist när ens husdjur blir drabbad sådär. Jag skulle bli jätteledsen om något hände Baggiz. Kan inte ens tänka tanken.

Vi blev jättespontana av oss och åkte in till gamla stan där vi åt middag istället. Åh vad jag älskar gamla stan! Jag älskar att strosa runt där. Tycker att gamla stan är så himla mysig, supervacker miljö, bra utbud på restauranger och massor med glassbarer! ♥

Jag spanade in restaurangen Gåsgränd och var jättesugen på att äta där men när Fay och Bill såg kebabställen bredvid Gåsgränd blev de tvärsugna på kebab. Två mot en!!! Jag var såklart tvungen att ge mig… demokrati people! Alltså, jag kommer inte ens ihåg när jag åt kebab sist, 2 år sen tror jag?

imageimageimageimageimageimage

Efter kebaben blev det glass!!! Glassen gjorde nog hela kvällen enligt mig, haha. 

imageimageimageimageimage Foto 2016-08-13 22 43 12

Sedan tog vi en Pokémon-promenad för att smälta ner maten och glassen innan hemgång. Fay visade hur man åker buss också! Jag har ju skrivit förut att jag önskar att jag kunde åka kommunalt lite mer men jag är såååå feg. Sist jag åkte tunnelbana ensam gick jag vilsen i stationen, haha. Jag åker endast när jag har kompisar eller sällskap med mig som kan vägen. Annars är det UBER som gäller när jag är själv.

Ååh, vilken härlig kväll vi har haft. En riktig kvalitetskväll tillsammans med två personer som jag älskar mest i hela världen. Lycka 

instasnap

10 kommentarer

 1. Åh, nej! Hoppas hunden mår bra snart!

  Bilderna är hur charmiga som helst. Är väldigt sugen på gelato nu!

  1. Taaaack <3 Ja, de fick överväga om de ska avlida hunden t.o.m. så vi får se… *hjärtkrossad* Kraam!

   1. Oj, nej! Vilken förtvivlande situation. Alla tankar till dem och hoppas de kan lösa allt på bästa möjliga sätt.

 2. Haha på nästan varje bild du lägger ut kollar ni ner i mobilen
  Skulle va kul att se lite roliga poser istället för mobiltittande

  1. Hahaha, jaa! Kameraavtryckaren är i mobilen 🙂 Därför har jag alltid mobilen i handen! 😀

 3. Åh jag önska att du kunde komma och äta på mitt jobb någongång

 4. Erics och Smillas Farmor

  Det är inte så svårt att åka kommunalt i Stockholm med omnejd. Kan jag(60+)åka kommunalt i Stockholm, Göteborg m.m trots mitt handikapp fixar du det säkert lätt som en plätt. Folk är i regel väldigt hjälpsamma om man frågar efter vägen. Så var inte ängslig utan fråga då brukar det i 98% av fallen ordna sig och man hamnar på rätt ställe.

 5. Att åka kommunalt är klurigt till en början innan man vet vilka bussar/tåg går vart och från vilken hållplats man tar vilken buss etc. Själv är jag uppvuxen i Stockholm och jag har svårt att komma ihåg vilket håll jag ska gå upp på i tunnelbanan och stadsbussarna har jag ingen koll på alls.

  Men ett tips är att hänga upp det på vad som finns vart t.ex. när jag kliver av tunnelbanan vid centralen vet jag att långt bak ligger mammas jobb och långt fram så kommer jag till åhlens.

  men viktigast av allt är att bara våga åka och prova sig fram. Tillslut lär man sig även om man hamnar fel och får åka fram och tillbaka eller gå en bit 🙂

 6. så mysigt att vara omringad av personer man älskar <3

 7. NEEEJ va tråkigt med era kompisars hund! <3 :'(

  Ååh jag tycker tunnelbana e jätte rolig orientering egentligen. Hihi även om jag har svårt att hitta, så kan man alltid fråga någon snäll själ som kan visa en vart man ska gå! 😉
  När man e ny i en stad känns det fett scary men det löser sig alltid bah man e villig att lära sig å det tror jag att du kan Foki! Om jag kan, kan du!! 😀

  Åååh gamla stan e fett mysig i Stockholm, var inte där sist nu när jag åkte på Pride helgen. Men nu i slutet av månaden kommer jag gå runt där. Å nu blev jag fett sugen på Gelato, det var den enda glassen jag åt när jag var i Paris i princip! NOMNOM Åh jag saknar den glassen så mycket, måste dit nu bah för det! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *