Hårinspo

God natt bästa läsare, 

Det gick bra hos barnmorskan idag, inga allvarliga tecken men hon rekommenderade att jag ska boka tid hos gynekolog också. Ska nog passa på att sätta tillbaka hormonspiral i samma veva, dock är jag lite rädd för att det gjorde såååååå himla ont när jag tog ut den för 1 månad sen. Haha, Ouuuucccch!

Just det, Fay har nu gett mig en tid så att jag kan färga mitt hår hos henne om 10 dagar. Vi tänkte att hon skulle göra det hemma först men hon har mer verktyg i skolan så jag ska får vara hennes ”kund”. Wihooo! Så spännande! Speciellt när jag inte vet vad hon tänker göra. Fay har inte gjort ”godis-färger” innan, eller jo, hon har försökt en gång men misslyckades förra gången…. uuum…. Jag = Försökskanin nummer 2! 😀

Hoppas att ni har haft en underbar dag. Vi ses imorgon! 

hairinspo

P.S. Bilderna ovan är peruker.

instasnap

11 kommentarer

 1. Har du funderat över P-stav? Nu har du i och för sig redan bestämt dig för spiralen men annars kanske P-staven kan vara av intresse. Skönt att höra att det inte verkar vara något allvarligt. Bra att en gynekolog undersöker också. Allt kommer nog gå bra, håller tummarna!

  Jag tror Fay lär göra något häftigt. Ser fram emot din nya frisyr/hårfärg!

 2. Skönt att allt gick bra hos barnmorskan. Bra att du även bokar tid hos gynekolog. Mou nämnde P-stav i stället för spiral. Kanske bör du kolla igenom olika skyddsalternativ. Eller varför inte, lägg ut frågan här i din blogg och se vad dina läsare har för erfarenheter/info att ge dig, innan du bestämmer dig.
  Kram

 3. Ditt hår…..oj. Du har haft så många olika färger.
  Vore kul om du ville lägga upp gamla bilder så att man kan se alla dina olika färger.
  My personal feeling:
  Skall man ha en udda färg skall det vara snyggt. Inte bara en färg för att.
  – Inte rosa – har tröttnat lite på det när jag ser det på sta´n, tycker dessutom det inte riktigt hör ihop med din image som affärskvinna.
  – Grönt eller turkos – nono. Inte snyggt helt enkelt.
  – Blond, no
  -Vinröda slingor på heltäckande svart – kan se snyggt ut
  -Vinrött – minns den snygga färgen på ett gammal headerfoto där du satt på en vit ”altankant”, med svarta skinnbyxor. Du var såå snygg där.
  Hårfärgen såg sober och exklusiv ut.
  -Lila, jag gillade det lila håret, mörkare lila dock.
  Men nu har du ju haft lila, så kanske du vill byta färg.
  -Någon intensiv mörkare blå färg på slingor på helsvart botten, hur skulle det se ut?

  Spännande se vad Fay hittar på. Frågan är nog kanske lite hur ditt hår reagerar med tanke på tidigare färgningar, eller spelar det ingen roll om man gör en bra grundbehandling på håret innan man lägger på färgen?

  1. Fadt det är bilder på peruker Mandy, inte Fokis riktiga hår..! 😛

   1. Hello Elina,
    Tack för din note. Jo då, jag vet allt att det är peruker på bilderna som Foki lagt upp. Det syns.. Under årens lopp har man sett lite olika hårfärger på Foki. Så då är det lite spännande att se vilken färg Foki eller Fay väljer nästa gång.
    Sedan har jag lixom säkert många andra, mina favvo och icke favvo hårfärger rent allmänt, av olika hårfärger man ser i media och på sta´n. Men alla kan gilla olika och det är coolt.
    Ha´ en bra helg Elina and take care.

 4. Ska bli spännande att se hur håret blir 🙂

 5. Skönt att höra att det gick bra! Hoppas du känner dig lite bättre nu? ❤️
  Hm, är det inte svårt att få bort gammal färg på håret för att ge det en ny? Kan Fay det redan? Annars så tror jag att honkanske vill försöka fixa utväxten eller bättra på färgen. ^^
  Kram! Ha en fin dag~

 6. oj, haha vad spännande. Hoppas att det går bra även om du är hennes försökskanin 😉

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 7. Vad skönt att du kollade upp det hos barnmorskan, alltid bra att kolla upp sånt lixom.

  Ååååh vad roligt med att Fay ska fixa ditt hår, ser fram emot resultatet! 😀
  Älskar perukerna, gillar den rosa svarta alot det e precis det jag har just nu. Dock fick frisören inte till den rosa som jag var ute efter. Så nu försöker jag fixa ihop det själv med hårinpackning. Wish me luck! 😉

  1. GOOD LUUCK SÖTIS <3 <3

 8. härliga färger

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *