När man har varit tillsammans i 2 år

Haha, jag sitter här tänker på hur min och Bills förhållande har förändrats genom åren. Det är saker som många av er säkert kan relatera till. Inga konstigheter men kul när man tänker på det. Även om vissa småsaker i vårt förhållande har ändrats genom åren så är jag definitivt mer kär i Bill för varje dag som går 

_____________________

2 månader tillsammans: Måste alltid vara fräsch, parfymerad, kontrollera kroppslukten konstant.
2 år tillsammans: Har inte duschat på 2 dagar? Det är inte hela världen! 😀 *hihi*

3434977

2 månader tillsammans: Gud vilken söt katt du har Bill!
2 år tillsammans: Jag tycker att Baggiz behöver vara ute minst en gång varje dag. Han blir så himla glad av att vara ute där han kan sniffa på gräs, tittar på stenar och ligga i solen. Sen måste vi prata om vårdnaden för Baggiz. Vad händer om vi gör slut? Har jag möjlighet att ha honom hos mig då? Ska vi skriva kontrakt på det?! Vah vah vah? (När husdjuret är stor del av förhållandet).

image

2 månader tillsammans: Varsin garderob, mina kläder och dina kläder. 
2 år tillsammans: Din garderob är min garderob. Använder Bills t-shirt som pyjamas hela tiden. 

fokiandbill-1024x719

2 månader tillsammans: Vakna lite tidigare för att borsta tänderna sedan går jag och lägga mig i sängen igen. Han får inte upptäcka min dragon breath. 
2 år tillsammans: Väcka honom med min dragon breath om han inte vaknar i tid. 

24677824

2 månader tillsammans: Ska vi ut på dejt? Äta på de finaste restaurangerna, gå på massage, spa, introducera varandra för vänner o.s.v. 
2 år tillsammans: Hemma hela dagen, äta godis och kolla på film/serier is the shit. 

image64-1024x631

2 månader tillsammans: Hej Bill, idag ska jag träffa mina kompisar. Vi ses lite senare! 
2 år tillsammans: Hej kompisar, Bill ska…. kan vi ses nästa vecka? 

image

2 månader tillsammans: Gå fram till Bill, krama om honom och frågar: -Älskliiiing, vad vill du äta idag? 
2 år tillsammans: Skicka facebook messenger trots att vi är i samma rum: -Älskling, vad vill du äta idag? 

232355

2 månader tillsammans: NOGA MED ATT LÅSA DÖRREN TILL BADRUMMET! Bill får absolut inte komma in när jag sitter på toa! 
2 år tillsammans: Inte lika noga med att låsa dörren och bryr mig inte lika mycket om Bill skulle råka komma in och hämta grejer i badrummet. 

68132881

2 månader tillsammans: Pratar om oss. Lära känna oss. 
2 år tillsammans: Tittar på andra människor och pratar om dem, använder våra fantasier till att hitta på vad de har för karriärer, var de är på väg o.s.v. 

image

2 månader tillsammans: -Hej, vad händer hos dig? -Jag saknar dig! -Du är så fin! -Du är så underbar! 
2 år tillsammans: -Hej, vill du ha något från matbutiken? 

imageinstasnap

13 kommentarer

 1. Så himla skönt när man kan vara sig själv tillsammans med annan människa. 🙂 Det kan jag bara vara med min sambo! Det händer aldrig att jag t.ex. går runt och sjunger töntiga sånger när jag är med mina vänner. Eller kissa med badrumsdörren öppen? Aldrig! 😛

 2. När självsäkerheten ökar i ett förhållande och man märker skillnaderna, då vet man att man hittat rätt. Önskar er all lycka i världen!

 3. Haha så jäkla söta! Skrattade högt till dragon breath-grejen

 4. hehe ni är så fina tillsammans och det syns att ni är lyckliga. kramiz<3

 5. Omg, hemskt sätt att vakna på, haha!! xD Det här var jättekul att läsa, tack haha! ^^

 6. Haha. Relaterar. Har varit ihop med min sambo i nio år. Gulligt ändå att komma till nya stadier i förhållandet. Mer såna här inlägg 😀

 7. Jag vågade knappt gå på toa när jag nyss träffat min pojkvän, haha. Dock fick jag migrän typ första gången jag sov över hos honom, efter det släppte faktiskt nervositeten för han var så gullig trots att jag kände mig superäcklig 🙂

 8. Haha, awesome! ^^
  Toppen när man är så bekväm med någon 😀

 9. Det är så sant det du skriver..nu har jag varit med samma kille i 10 år och har ett barn tillsammans. Man glömmer varandra ibland spex efter när man hae skaffat barn ihopa…då känns det som om att man bara prata om sitt barn.

 10. Vilken mysig lista! Jag snor alltid min pojkväns t-shirt när jag ska sova, haha. Är ju hur bekvämt som helst!

 11. hahah, jag dog lite ”dragon breath”

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 12. BÄSTA INLÄGGET! snälla gör fler sånna här inlägg som handlar om roliga saker

  1. Hehe taaack <3 Vad kul att du uppskattar inlägget! Självklart ska jag göra det! Kram på dig<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *