I kalendern

Hey där snyggingar! 

Vad ni ser gorgeous ut idag! Vad gör ni? Själv vaknade jag vid halv 9, inte lika tidigt som jag brukade kliva upp men jag kände bara att jag behövde lite extra sömn. Gick raka vägen till badrummet, tog en kall dusch, borstade tänderna, limmade fast mina fransar och satte upp håret i en boll men kammade inte ens håret, haha. Har haft blöta flätor under natten och det var inte någon bra idé… Jag var för trött för att blåsa håret torrt efter kvällsbadet och nu är håret totalt kaos istället.

I skrivande stund sitter jag vid skrivbordet och kör mina vanliga jobbrutiner. Har gjort en hel del telefonsamtal, mailat, skrivit upp ”komma ihåg lappar” och la till en massa kommande saker som jag måste göra i min kalender. På tal om kalender, ni som har Foki-versionen i Simpliday, såg ni vilken återförsäljare som kommer att distribuera ut mina hårprodukter? Hihiiiiii, är så taggad! Snart kommer jag att avslöja det i bloggen också, sååå… stay tune! 😉

Önskar er underbara läsare en fantastisk dag!

imageinstasnap

3 kommentarer

 1. Blir spännande att se vad din syster hittar på med ditt hår.
  Du skrev att hon skulle fixa det den här gången.
  När skall det ske?
  Can’t wait to see the new Foki Style

 2. härligt 🙂 din hårfärg är så cool tycker jag 😀

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 3. Ellinor Andersson

  Så himla tråkigt att Simpliday inte finns för android.. Det är så många jag följer som pratat om organisation och kalendrar den senaste tiden att jag ville ge det en chans igen. Tänkte då prova Simpliday, fast det gick ju inte ):

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *