Vår trevliga fredag

God natt världens bästa ni! 

Vi har haft gäster här idag. Två av våra finaste vänner har varit över på middag. Jag bjöd dem på laxsoppa och räkor med ananassalsa till förrätt, grillade fjällröding till varmrätt och vaniljglass med varma hjortron till efterrätt.

image

Vi har haft såååå himla mysigt och det var verkligen superkul att ha dem här. Gud vad vi hade mycket att prata om! Mina vänner föreslog att jag borde satsa mer på mat VLOG eftersom de tyckte att jag skulle göra ett bra jobb. Låter som en kul idé eller hur? Jag har försökt att klura ut det här jättelänge, på vad jag ska göra med min youtubekanal o.s.v. Måste nog testa mig fram lite för att se vad som funkar bäst, enklast och roligast! Alltså… jag vet att jag har pratat med er om VLOG grejen många gånger nu men det verkar som att jag vet inte var jag ska landa än, haha.

instasnap

7 kommentarer

 1. FOKI – THE SUPER CHEF
  Lyckisar era vänner som blev bjudna på Fokis goda mat.
  Allt låter supergott…..blir såå hungrig.
  Kunde lätt valt exakt dessa rätter på en restaurang.
  Aroi mak mak….

 2. Ååå så gott! Ja det är en bra idé!

 3. Jättebra idé, jag tycker också att du borde satsa på Mat-Vlog! 🙂 Kram/Nicole

 4. Jätte bra idé=)

  kramiz<3

 5. Jag personligen brukar inte kolla på vloggar men jag gillar matklipp på YouTube så jag skulle absolut kolla på dina inlägg! Låter som en toppenidé! Behöver lite inspiration till min egen blogg nu…

 6. Tror inte du ska tänka så mycket på vilken inriktning du vill ha på din kanal, utan testa bara det som verkar kul så hittar du nog rätt! ☺️ Många stora vloggare har dessutom väldigt blandat innehåll! Det blir det ju ändå mer variation! ☺️

 7. Matvloggar låter som en jätte bra idé tkr jag, är alltid sugen på att testa dina maträtter du visar upp i bloggen så hade helt klart kollat på dessa vloggar för att se hur det går till!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *