Plus minus noll

Kommer ni ihåg när jag skrev i måndags att jag hade lite huvudvärk p.g.a. jobbet? Jag och min ekonom gick genom den potentiella vinstrapporten tillsammans. Som det ser ut just nu kommer vi inte att tjäna in vinsten i ett par månader sa han, detta kan röra sig upp till 6 månader även om vi skulle sälja slut på alla produkter varje månad.

Det är normalt för alla nystartade business där man har lagt ner mycket kapital till att skapa och bygga upp företaget. Jag har lagt ner jättemycket resurser på forskning, tillverkningspriset på våra produkter ligger 10 gånger mer än de flesta produkter som finns på marknaden. 50% av försäljningspriset går till återförsäljaren och sen tillverkningspriset på det. Men i långa loppet när det väl rulla på kommer det att funka hyfsat bra. Därför är det viktigt att man har en buffert i företaget. Jag är glad än så länge när det blir i princip plus minus noll och inte går back. Då betyder det att har jag möjligheter till att jobba med det jag älskar i alla fall.

Jag är lite nervös men samtidigt glad att det är nära nu. Allt kan hända på vägen, men jag är optimistisk och hoppas på det bästa! Man ska ju testa, annars vet man inte hur det kommer att gå. Drömmar är till för att uppfyllas! Man ska följa sitt hjärta! 

492524

instasnap

2 kommentarer

  1. Det kommer gå sjukt bra för ditt företag tro mig. Man ser att du lagt ner mycket energi på själva researchen på branschen din business är i osv vilket är viktigt för att ett företag ska fungera i den långa loppet 🙂

    Kram<3

    http://camillaesi.se

    1. Aaaw, vad du är aweseome! Tack snälla undervara du <3 Vilken pepp! Vilken boost! Fortsätt med ditt awesomeness <3 Kram på dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *