Waterfall

imageimageimageimageimageimageimageimage

Äntligen! Vi hittade till vattenfallet! Woohoooo! Körde lite fel först men vi gav inte upp och hittade dit tillslut. Det är väldigt dåligt skyltat, stackars alla turister som inte hittar… haha OCH vi som inte ens hittade dit första gången trots att vi bor här.

Hur som helst så var det supermysigt med en mini-roadtrip till skogen med mina tjejer. Mina älskade tjejer. Är tacksam att vi aldrig tappade kontakten trots att många av oss flyttade härifrån och studerade i andra städer i ett par år. Och jag som flyttade till Thailand direkt efter gymnasiet. Men vi håller ALLTID ihop. Det är så fint att vi har den här vänskapen tycker jag. 

instasnap

10 kommentarer

 1. Wow vilket jättefint vattenfall och såå stort det är.
  Härligt att ni hittade fram dit. Lät ju inte helt lätt att hitta.

  Rätt så högt detta vattenfall och massor av vatten ju.
  Impad!

  Liknande fina vattenfall ser man ju annars bara på bilder från Hawaii och från Pacific området. Fast då är det ju regnskog runtom fallen.

  Nu blir jag nyfiken på ämnet ”vattenfall i Sverige”
  Finns det många tro och hur höga är dom? Hmmm?
  Får nog ta och googla på det.

  Bor man som jag i Västsverige och rätt långt söderut, så tänker man lixom inte på om det finns vattenfall i Sverige eller ej. Har aldrig varit i Norrland eller Jämtland eller så.

  1. Intressant! Men stora forsar har vi gott om i Sverige faktiskt 🙂 Kraaaam!

   1. Ristafallet är ett stort vattenfall i norra Sverige. Det är från det fallet en scen från ronja rövardotter är inspelad. Kolla upp det, mycket fint vattenfall 🙂

 2. Fina bilder!

  Haha, du är nog den enda jag känner till som besöker ett vattenfall klädd i kjol!

  1. Hahaha 😀 Jag också!!!!! 😀 Kraaaam <3

 3. Åh så otroligt fint och mysigt 😀

 4. Hej Foki!
  Vill bara säga att de tär så himla uppfriskande gött med en människa som du, som faktiskt erkänner rakt uppochned när du inte vet eller inte har kunskap om något visst. Tänkte på frågan om dermatologi ang dina hudvårdsprodukter. Tack för din rättframhet, den skapar förtroende! 😀

  1. Hej Johanna,

   Åh, tack för din kommentar! Haha, oväntat kommentar men jag blev superglad av den <3 Tusen tack! Och tack för att du läser bloggen! Kraaam!

 5. så mysiga bilder 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *