Svar på ALLA frågor! (DEL 2/2)

Vilka är dina top 3 all time favorit kpop grupper och låtar?
– Big Bang – Bang Bang Bang, Girls Generation – Gee, 2NE1 – I am the best.

Vilka är dina top 3 favorit k-dramor?
– My Love from the star, Boys over flowers och Dream high.

Du har nog skrivit detta nånstans men jag hittar det inte. Jag undrar var Bill köpte den där whiteboard kalendern? Jag har hittat den på indiegogo men de skeppar inte till Sverige ju (buu!). Planerings-freaket i mig behöver en sån :3
– Hehe, vad kul! Kolla in deras hemsida: http://www.anewnote.com/

Hur mycket tjänar du i månaden?
– Beror helt klart på vilka jobb och affärer jag har gjort under månaden.

Vad använder du för smink till vardags?
1. CLINIQUE EVEN BETTER FOUNDATION
2. CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE LOOSE POWDER
3. CLINIQUE POWDER BLUSH
4. CANMAKE EYE SHADOW
5. DIOR ICONIC MASCARA
6. DOLLY WINK EYELASHES AND GLUE

Kan du inte göra en tutorial hur man kan sminka sig vardag / fest ( gärna lätt för nybörjare)
– Det kan jag!

Ha du någonsin haft torr hud? Isf vad använder du för kräm?
– Min hy blir jättetorr under vintrarna. Men kan också vara fet när jag är i varmare klimat. När huden blir torrt brukar jag använda virgin kokosolja.

Hur ser eran (Bill å dig) framtid ut, barn, jobb, bo i Sverige eller Thailand?
– Jag har både jobb i Thailand och i Sverige men Bill har bara jobb i Sverige. Han har möjlighet att jobba på distans inom hans bransch men inte nu när han har fått ett nytt konsultuppdrag såklart. Jag försöker själv vara effektiv genom att inte ha egna anställda och anlitar olika konsultföretag istället. Förhoppningsvis kommer jag att kunna befinna mig var jag vill. Men i framtiden (om ett par år) när jag och Bill skaffar familj kommer jag att bo i Sverige under de första åren. Sen får vi ser hur vi känner oss. Vi har pratat vid olika tillfällen om att Bill ska bosätta sig i Thailand i minst 5 år efter vi har gift oss för att få hans medborgarskap i Thailand. Det kan vara bra för honom att ha.

När kommer din Väskkollektionen ut så man kan köpa?
– Jag kan inte lova när den kommer ut just nu, men vi har satt en deadline till nyår. Lösningarna som uppstod under tillverkningen måste dem fixa först. Just nu fokuserar jag på att få ut hårprodukterna. Men i September har vi bokat in ett möte om väskorna igen så jag kan uppdatera er med mer information då.

Va är ditt mål med (Phuket?) fastigheten som du köpte med mamma i Thailand?
– Vi hyr ut lokalerna till olika företag. Jag tänker själv behålla en lokal där vi fixar gästrum så att våra vänner och familjemedlemmar kan utnyttja det när de är i Phuket. Sedan har jag tankar om att göra något med lokalen, men det avslöjar jag lite längre fram. Vill inte säga något än ifall jag ångrar mig! Haha.

fastighetfoki

Kan du göra en V-blogg visa upp eran lägenheten?
– Jag har inget fast boende just nu, haha. Bostadslös fortfarande, men jag kan fråga Bill om jag får visa upp Bills lägenhet?

Hur tänker du kring klimatförändringarna? Asien är ju väldigt utsatt och påverkar mycket också. Du reser ju mycket, gör du något för att klimatkompensera?
– Jag har svarat på liknande frågor många gånger tidigare, haha. Håller med om att det är en viktig fråga. Men läs ett av mina gamla inlägg om detta HÄR. Vi slutade köpa kött för snart ett år sen bl.a.

Hur tänker du i vardagen, i ditt företag osv? Det är kanske en jobbig fråga att få, du kanske har svarat på det tidigare också, men det går ju inte att blunda för en av de största utmaningarna vi står inför och jag vill gärna veta.
– Hur jag tänker i mitt företag? Hmm… om vilka delar? När det uppstår problem eller under arbetsprocessen? Först har jag bara en plan, sen utför jag uppgiften enligt planen, när problem uppstår tar jag det här det kommer!

Hur ser du på migrationsöverenskommelsen?
– Tyvärr har jag inte koll på detta just nu.  

Är du liberal?
– Jag är inte så insatt i politik.

Är du feminist?
– Jag är för jämställdheten!

Har du några stora rädslor eller fobier?

– Jag är jätterädd för ormar!!!!!!!

Tror du på ”spöken”/andar?
– Både ja och nej! Jag tror inte på spöken men goda andar tror jag på!

Gillar du fortfarande Girl’s Generation?
– Ja! 😀

Vilket parti skulle du rösta på ifall det var val idag?
– Inget just nu.

140808694

Vilken är din favoritmaträtt? (Du får bara välja en)
– Åh vad svåååårt! Hmm… Papayasallad!

Hur gammal var du när du flyttade till Sverige?
– Jag var 8-9 år gammal!

Hur träffades du och Bill?
– Vi träffades i Bangkok första gången på en entreprenörmiddag som jag och Petter ordnade.

Gillar du fortfarande Anime?
– Jaaaa! Ska ha anime-marathon någon dag när jag är helt fri från jobbet och är inte inbokat i något socialt sammanhang. Väntar fortfarande på den dagen. Haha.  

Vad är det roligaste minnet du har från sommaren hittills? Något du gjort med vänner, Bill eller din familj? Du kan välja om du vill 3 minnen dvs ett minne med vänner, ett med familj och ett med Bill.
– Midsommar med vänner, grilla på flotten med min familj och 2-års dagen med Bill!

Nämn ett ställe i Europa som du rekommenderar att åka till när man har lite knapert ekonomi. Dvs inte bila på franska Rivieran..
Man kan alltid resa billigt om man vill, var man än befinner sig. Men de billigare städerna som är värda att besöka i Europa är: Kiev, Bucharest, Budapest, Zagreb, Riga, Istanbul, Sankt Petersburg m.m.

Vilka affärer/hemsidor brukar du gå till oftast för att köpa kläder?
– Jag har egentligen inga favvobutiker. Tycker om att ha mycket skräddarsydda kläder eller köpa något av de lokala designerna i Thailand.

Du verkar alltid vara så lycklig och lyckas se det allra bästa och positiva i alla situationer, och jag undrar om du verkligen är så eller om du väljer att bara visa upp det positiva i bloggen eftersom du som du sagt tidigare vill ha en ”feel good” blogg? Hur gör du då för att alltid försöka se livet från den ljusa sidan? Har du några tips för hur man ska tänka för att leva livet med så mycket positiv energi och optimistisk inställning som du verkar ha?
– Underbaraste du, jag har en text HÄR som jag vill att du ska läsa. Skrev den för länge sen men värt att läsa!

203291770

Vilka är dina åsikter om abort?
– Jag har gjort abort en gång tidigare, självklart var det ett tufft beslut. Det var många sömnlösa nätter p.g.a. detta. Men jag var inte redo, det var mycket på gång och kände mig otrygg i förhållandet då. Mitt liv skulle se annorlunda ut idag om inte jag hade möjlighet till att göra abort. Om jag skulle råka bli med barn nu skulle jag förmodligen behålla barnet för att livssituationen är annorlunda nu från hur det var förr.

Vilken typ av preventivmedel använder ni ? fördelar / nackdelar.
Jag har haft en hormonspiral i många år, men tog ut den för några veckor sedan och använder p-piller just nu. Älskar hormonspiralen eftersom jag slipper mens, och slippa tänka på att komma ihåg att äta p-pillerna. Vill sätta tillbaka hormonspiralen igen men gruvar mig just nu eftersom det gjorde så ont när jag tog ut den, haha.

Jag undrar vilket preventivmedel du använder dig av och om du inte kan avslöja lite sexuella detaljer som t.ex. Favoritställning och hur ofta du har sex? Du är nog den enda bloggaren som aldrig pratar sex som om det vore tabu vilket börjar kännas lite creepy.
– Den här kommentaren är mer creeepy! Hahahaha. Man pratar om sådana saker med sina närmsta vänner men inte för främmande människor som man inte känner.

instasnap

7 kommentarer

 1. Trodde att du hade en lägenhet i Bangkok, med en fin säng och allt? 😮 Fast jag kanske minns fel.
  Och jag håller med ditt svar på den allra sista frågan, haha! xD

  1. Jag har inte lägenheten kvar, skulle ju skaffa en ny nu när jag var i Thailand men hade så fullt upp med Phuket-fastigheten, alla mina gamla möbler har jag i en lager 😀 <3 Jag har bott på hotell under de senaste månaden när jag var där! Kraaam!

 2. Caroline N

  VAD I HELA VÄRLDEN?! Den sista frågan! Herregud. Jag har inga ord. Haha. Vem frågar något sådant?! (Om man inte är nära vän) Haha.

  1. Haha eller hur!!!!!!!! 😀

 3. Det här var verkligen en perfekt frågestund. Lagom många frågor, varierat och väldigt bra svar!
  Ha en bra kväll!

  1. Tusen taaaack!!! <3 Jag är glad att du uppskattar den 🙂 Kraam

 4. Men gud, den sista frågan! Och att säga att det är creepy att inte välja att prata om sitt sexliv?? What? xD

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *