Sälja hus

Nu har jag skrivit ut kopior av köpekontrakt- och köpebrev till pappa, jag hjälpte ju honom med det. Idag ska han äntligen göra klart husaffären. Huset har bara stått och kostat oss en massa pengar varje år annars. Vi har totalt 4 hus här i byn men nu blir det 3 kvar varav 2 bor vi i.

Längtar tills den dagen jag kommer att bygga eller köpa mitt eget hus. Känns så långt borta med hus just nu när jag flänger runt så mycket men tanken är mysig! Då kan Bill odla en massa softa saker och jag kan skaffa ännu mer husdjur! Vi har Baggiz nu men Baggiz behöver nog någon att bråka med lite till och från, haha. Även om Baggiz ogillar andra katter så tror jag att han kommer att älska lite sällskap ändå. Har sett hur mysig han brukar ha det med Gandalf (Bills mammas katt) när han bodde hos Bills mamma.

Vad föredrar ni personligen? Att bo i ett hus eller lägenhet? 

imageinstasnap

4 kommentarer

  1. HUS! Fast det har sina fördelar med lägenhet också. Det är billigare el (om man har direktverkande el som uppvärmning), det är mindre att städa (om man har ett stort hus). Men det skönaste är att inte ha någon vägg-i-vägg och att kunna köra fram bilen ända till dörren när man storhandlat! 😀

  2. Lägenhet! (ej bottenplan) Vill inte bo i hus då jag är rädd för inbrott hehe

  3. Vill gärna bo i hus men just nu passar lägenhet oss bäst 🙂

  4. Hus!! Flyttade för ett halvår sedan och det var det bästa jag gjort! Men, det är ju det att man ska vara i rätt tid i livet, annars går det inte. Om huset inte är helt nytt innebär det också massor av arbete, och det kräver verkligen engagemang och intresse – och det är sååå kul!!!
    Vill också säga att din nya layout på bloggen är den bästa hitintills! Stilren, enkel, lättläst – I love it! Tyvärr är jag inte inne här lika ofta som förut, men jag tror att jag kommer tillbaka oftare nu när jag kommer ihåg hur otroligt glad och inspirerande du är. KRAM! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *