Video Diary Ep. 7 – Biki 2 Years

instasnap

10 kommentarer

 1. Så söta ni är! <3

  1. Hehe, Taaaaack underbaraste ♥

 2. Såå fin er Biki 2 years video.’
  Du och Bill är som alltid supersöta tillsammans.
  Slottet, vackraste stället ni valt.

  Kärlek till er
  LOVE RULES

  1. Taaaack Mandy, bästa du ♥

 3. Hej Foki,
  Vilka resor finns inbokade framöver, när och hur länge, både för dig och Bill och även din nästa BKK resa?

  Längtar efter att resa, men går inte just nu.
  Family obligations. Får lägga resande på is ett tag,
  och ta igen det senare.

  1. Family comes first ♥ Så det är otroligt fint av dig!
   Jag tror att jag inte behöver åka till Bangkok nästa månad eftersom allt verkar vara under kontroll så jag och Bill ska sikta oss in på Franska Rivieran, sen ska jag och mina föräldrar åka till Italienska Rivieran i september tror jag, ingenting är fastställt eller bokad eftersom jag måste vara ganska flexibel om jag måste akut åka till Thailand, Kram 😀

 4. 1: Omg, rosa bilbälten!! Aldrig sett förut, haha! xD
  2: OMG ni var praktiskt taget hemma hos mig (nja, samma kommun i alla fall)! Tänkte att ni kanske skulle stanna på det slottet, men det kändes för optimistiskt att tänka på, haha. Vad kul att ni trivdes där! Området är ju rätt så fint också. ^^
  3: Grattis i efterskott på Biki-dagen! ;D

  1. For real?! 😀 Wooow! Vi ska definitivt tillbaka dit igen bara för att äta. De har så himla bra mat och mysigt slott!!!! Och tack tack för grattis! Kram på dig ♥

 5. okej, jag kommer dö ensam.

  1. NEEEJÖÖ! Säg inte såå!!!! 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *