Norrländsk ”Dinner Cruise”

Världens bästa kväll med världens bästa föräldrar 

image

image

image

image

image

image

image

God natt världens bästa läsare, 

Åh jag har haft en super-duper-mega mysig kväll med mina föräldrar. Vi grillade och åt middag på flotten som vi ”cruisade” runt med på sjön. Under tiden som jag stod vid grillen fiskade mina päron och drop upp lite abborrar. Den här kvällen har varit supermysig, fullt av skratt och glädje. Jag är så lyckligt lottad som kan uppleva dem här stunderna med världens bästa föräldrar. Jag är så tacksam! *Blessed*

instasnap

7 kommentarer

 1. EN EGEN FLOTTE DÄR NI KAN FLYTA RUNT MEDAN NI SITTER OCH ÄTER.
  Wow, sååå mysigt. 10 poängare minst. Hur kommer ni tillbaka till stugan med flotten, har den motor eller åror eller?

  Har varit på Dubai Dinner Cruise men Norrländsk Dinner Cruise a la Fokis familj, det var något nytt.
  Kanske borde ni fixa en megastor flotte där mååånga får plats, med kök, presenning tak med genomskinliga väggar som kan fällas upp och ner allteftersom. Så kan ni sälja in Norrländsk Dinner Cruise som en ”utflykt”/Event till utländska turistgrupper som besöker era trakter… hehe….. They would love it. Highlight of their Northern trip.

  Kanske märks det att jag jobbat inom resebranschen hehe.
  Ser turismpotentialen i ett och annat som passerar mina ögon.’

  1. Kraaaaaaaam!!!! ♥ ♥ ♥

 2. Mysigt 😀 Lucky girl with good family bonds!

  1. Jaaa, verkligen ♥ Jag är lyckligt lottad! Kram på dig fina du ♥

 3. POKE NEWS
  Igår mötte jag ett par som jagade Pokemons. Dom hade fångat 50 Pokemons av de 150 som existerar totally i spelet. Inte illa tyckte jag förstås. Och så har dom gått 3 mil under den tiden.
  Såg också några killar som cyklade och letade Pokis.
  Naaajs!

  Mera Pokemon åt Folket

 4. Vilka mysiga sommar bilder<3 kramiz<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *