With ma best girlz

Tjohoo! 

Vad gör ni älskade läsare? Hur har ni det? Jag har nyss kommit hem, ska börja sätta igång med matlagningen strax. Jag har ju tagit på mig uppgiften att alltid laga middag till mina föräldrar varje dag under tiden jag är här, för att det älskar dem! 🙂

Tidigare idag mötte jag upp Evvi för lunch, sedan hakade Miriam på och vi åt mjukglass tillsammans i solen.
Jag och tjejerna försöker komma på vad vi ska göra i år. Varje år brukar vi åka på tjejresor tillsammans, roadtrip i Norge, Gotland m.m. Enligt planen skulle vi resa till Island egentligen men Evvi har köpt en ny skoter så hennes budget är ganska tajt, hehe. Kommer förmodligen att semestra här i norr, blir nog lika kul ändå eftersom vi har så fin natur här uppe och det är ju sällskapet som räknas. 

Sedan åkte jag och tjejerna vilsen i skogen idag, såg ni det på snapchat? Hahaha. Vi försökte hitta ett vattenfall som ska vara superfint men det ligger lite undangömd. Japp, undangömd indeed, vi hittade aldrig till vattenfallet men ska nog göra lite mer research och vi ska testa åka dit igen i helgen. Vi ska inte ge upp! Måste till det där vattenfallet 😀

imageimageimageimageimage instasnap

9 kommentarer

  1. Japp! Är så glad att få hänga med mina barndomsvänner igen <3

  1. Det var det också kan jag garantera dig! 😀 <3 Kram!

 1. Åååh, du är verkligen så himla duktig på att laga mat! Dina maträtter ser alltid så supergooda ut! <3

  1. haha oj, läste nu i efterhand att ni köpt maten. Men men, tror din egenlagade mat såg lika god ut!!

   1. Hehe, taaaack <3 Det var ändå snällt sagt oavsett 😉 Hehe kraaam!

 2. Hej Foki! Jag blir så inspirerad och peppad av dina bilder. Va har du för kamera och objektiv? De är så klara, skarpa och fina! Tack för en trevlig blogg 🙂

 3. Ett tips på destination här i norr… Österbotten! I Finland här är det otroligt mysigt och den österbottniska skärgården är helt fantastisk, det är hur smidigt som helst att ta färjan från umeå till vasa och sedan bila runt lite, tex strandvägen från Vasa genom Jakostad till Karleby är jättefin, sandstränderna i Kalajoki, replot och björköby i Vasa trakten. Här finns det oväntat mycket att se och göra

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *