Found my old new Bikini

Hallå där sötsak! 

Alltså, jag är helt fascinerad av det fina vädret vi har här. Solen har legat på hela dagen och värmen bara steker på. Sen blev det en stor lycka när jag hittade en sprillans ny bikini som jag har lämnat längst bak i garderoben för flera år sedan. Alltså kolla in den, såååå fin den är! Prislappen är kvar och allt. Jag var och grävde i garderoben för att kolla efter mina gamla bikini eftersom jag och mina föräldrar ska bada lite senare när mamma har slutat från jobbet.
Haha, jag studsade som ett barn när jag hittade min fina bikini som jag totalt har glömt bort! Den är så fin så att jag nästan inte vill använda den.

imageimageimage

Jag har i alla fall kommit på vad vi ska äta till middag nu… Vi ska GRILLA! Kan inte vara bättre än så när det är så fint väder 😀

instasnap

3 kommentarer

  1. Tänkte först att bikini hade nåt med Biki att göra

    1. Typiskt att smileys typ aldrig verkar komma med när jag skriver nåt 😛

    2. Hahahaha 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *