Nytt samarbete med Simpliday

Jag har en glad nyhet! Har just inlett en kampanj med Simpliday. Ni har säkert märkt att jag inte gör kampanjer så ofta eftersom jag endast vill jobba med de bästa av det bästa. Framförallt måste det vara bra innehåll och nyttigt för er läsare.

Jag fick faktiskt den här förfrågan för över en månad sen. Lagom när jag tidigare hade klagat i bloggen att jag inte har fått mina kalendrar att gå ihop, AWESOME!!! Därför fick jag upp ögonen så himla fort och skyndade mig att ladda ner Simpliday kalendern för att själv testa först innan jag tackade ja till kampanjen.

fokisimpliday


Nu när jag har orienterat mig runt i Simpliday och har använt den själv i en hel månad kan jag med säkerhet säga att den är helt fantastisk! Jag använder verkligen den varje dag från jobb till personliga saker, trodde aldrig att en kalender kunde vara så himla kul tills nu! Haha.

Simpliday har alla funktioner som vanliga kalendrar, påminnelser, anteckningar (obviously) men vad gör Simpliday så annorlunda?

– Jag kan göra min kalender personligare genom att välja egen bakgrund.
– Olika typer av checklista! Jag kan göra inköpslistor eller uppgifter för dagen. T.ex. Förbereda Fays födelsedag 1. Fixa ballonger 2. Fixa tårta 3. Fixa blommor o.s.v.
– Nu kan jag även bifoga mina presentationer direkt i kalendern som jag ska ha med till olika möten.
– Jag kan konvertera meddelanden/mail till aktiviteter i kalendern.
– Kan enkelt dela kalendern till specifika personer eller skapa egna grupper.
– Smart och behaglig design.
– Jag kan skicka snygga inbjudningar direkt från kalendern (Kolla bilderna nedan).

Med mera, med mera! Ni kan testa det själva 😉

Fokiinvites1Screen Shot 2559-06-15 at 16.31.48

Innan Simpliday hade jag Apple-kalendern till resor, möten och aktiviteter. Har också ”skriva för hand kalendrar” där jag skrev ner jobbuppgifter kring mina företag på ena och jobbuppgifter kring bloggen, media och Foki varumärket på den andra. Har testat Google kalendern också men kom inte överens med designen. Jag har länge velat dela min jobbkalender till Bill så att han vet alla mina steg men har inte fått till det på ett enkelt sätt så jag orkade inte och gav upp. Vi hade en annan gemensam kalender tidigare men den tröttnade jag på eftersom den inte hade alla funktioner. Haha, jag är ganska kräsen när det kommer till kalendrar.

Nu använder jag Simpliday till allt. Jobb, vardag och ja… i princip ALLT! Appen har verkligen gjort mina ”days” mer ”Simply”. Testa appen och berätta vad ni tycker! Jag tror helt klart att den här kalendern kommer att optimera eran dag.

followme

Ladda ner Simpliday (Gratis) på appstore!
En liten extra rolig grej, Om ni uppgradera till Foki versionen i Simpliday
kan ni se hela min kalender, mina inköpslistor, vad jag har för uppgifter på dagarna och aktiviter. Ni som har köpt Foki versionen i appen kommer att få ta del av många roliga saker varje vecka, hemliga överraskningar, speciella Foki-bakgrunder, Foki-inbjudningar och mycket mer, kostar 30kr (engångskostnad).

Tack Simpliday för ett awesome sammarbete!

instasnap

16 kommentarer

 1. Josefin M

  Så himla rolig grej, speciellt för ett planeringsfreak som mig! x
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  1. Samma här!!!! <3 <3 <3

 2. Jag ska ladda ner appen nu! Precis vad jag behöver innan skolstarten!

 3. Ser snyggt ut så varför inte testa. Tack för tipset 🙂
  P.S. Stort tumme upp för den nya designen på bloggen!

  http://krystal.forme.se

 4. Josefine

  Tjo! Är du säker på att den finns till android? (”.Laddå ner Simpliday (Gratis) på appstore/playstore.”) För jag hittar inget och kollar man deras egna hemsida så verkar det bara finns till iphone…….

  1. Exakt… 🙁 är bara till iPhone (just nu iaf)

 5. Boka tid hos barnmorska? Gravid? 🙂

  1. Preventivmedel?

  2. Man går till en barnmorska av olika anledningar, hälsokontroll, preventivmedel som någon sa ovan, rådgivning o.s.v. Man behöver inte alltid vara gravid för att gå till en barnmorska.

   1. Jag har aldrig gått till barnmorska för preventivmedel, det gör jag hos gynekologen… var därför jag undrade 🙂

 6. vilken smart app för att organisera sitt liv med 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 7. Oh…finns inte till Android 🙁

 8. Vad kul att ni är så intresserade av Simpliday!! Vi jobbar för fullt och kommer att lansera appen för Android nästa år, så håll ögonen öppna! 🙂

  /Cornelia på Simpliday

 9. verkar som en kanon app som jag nog ska testa på sen när den kommer ut till Android 😀 och förresten, sjukt bra din nya design blev!

 10. Yey! Ska testa appen!!! <3

 11. Nu har jag haft appen några dagar. Älskar den!!! Det enda negativa är att betalversionen betalar man månadsvis!!!? Brukar ju annars vara en engångskostnad.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *