If you think it’s easy, then it’s easy

Hej världens bästa läsare, 

Idag har jag och vårt designteam justerat de sista designdetaljerna på våra ”gift boxes”. Nu har de skickat iväg designen för tillverkningen. Spännande! Vill se resultatet hur boxarna kommer att se ut i verklighet. Vi har jobbat med bara själva designen i veckor, gjorde tusen olika förslag och frågade runt vilken design som kändes bäst o.s.v.

Jag har aldrig haft problem med att jobba på distans men jag tycker att det tar längre tid på något sätt när man inte är på plats eftersom man måste hålla på att skriva fram och tillbaka, vänta på svar, posta saker till varandra o.s.v. Sen är tidsskillnaden inte kul… Känslan när man vill skicka iväg något men insåg att det är kväll på andra sidan jordklotet och måste vänta tills imorgon. Ajja, huvudsaken är att jobbet blir utfört i slutändan.

Något som jag har lärt mig genom åren är att man inte ska göra saker svårare än vad det är. Man ska inte tänka att det är svårt. Ibland har man verkligen tendens att komplicera saker och ting. Det gäller att man slappna av, sätt inte för höga krav på sig själv, sätt ingen press, då kommer man att se genom de enkla och de bästa lösningarna som inte behöver vara komplicerad.

Nu ska jag försöka runda av, vill verkligen ut i solen nu! Kan fortsätta jobba kväll istället. Det här måste vara det bästa med att vara sin egen chef, att man kan välja sina arbetstider. Well… kind of, för det mesta i alla fall, när jobbet inte är beroende av andra awesome people. 😉

Ha en toppen dag! Kram på er! Keep rocking! Ni är bäst! 

Printinstasnap

7 kommentarer

 1. BKK – SVERIGE – DRIVA FÖRETAG PÅ DISTANS
  Låter inte helt lätt att arbeta med dina företag på distans när det är nya företag/ tillverkare/ suppliers/produkter osv. Just på grund av alla beslut som måste fattas, testprodukter tas fram och kontrolleras, ev, justeringar som kan behövas etc.

  Däremot om man har en färdig produkt/tillverkning som kommit igång och även beställningar, distribution och leveranser till kunderna funkar, då kanske det är lite lättare att sköta företag på distans.
  Men samtidigt, tidsdiffen mellan BKK och Sverige kan man ju inte komma ifrån, som gör att du måste vara vaken och kommunicera med BKK på ”udda” tider.
  Respekt!!!
  Jag beundrar din företagsamhet, mod, styrka och energi.
  Hoppas allt kommer att funka utan alltför stora inkörningsproblem, utöver det du redan har gått igenom med dina nya företag.
  ***YOU ARE A HERO FOKI***
  Best of Luck always!!!

  1. Åh, vad du är underbar! Tack så himla mycket. Blir så rörd när jag ser den här kommentaren då jag har varit så engagerad och har verkligen lagt ner hela min själ på det här! Blir så glad!!! Du är verkligen bäst! Kram på dig bästa du <3

 2. Gift boxes? Till dina hårprodukter? 😀

  1. Jaaappp!! 😀 <3 Du blir en av dom första som kommer att få mina produkter 😉 Bara för att du är en av mina favvoläsare! <3

   1. Whaaaa, really?? O___o Gud så snällt, tackar redan i förskott!! ❤️ Nu blir man ju väldigt nyfiken! ^^

   2. Asså, bara att få nåt sådär gratis känns ju för bra för att vara sant~

 3. Himlans spännande att se resultatet! Jag har läst förpackningsdesign så det kommer blir kul att se hur en Foki-förpackning ser ut. 😛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *