Flyga hem imorgon

God natt älskade läsare, 

Ska strax sova. Måste vakna jättetidigt imorgon för att hinna kolla in jobbet, packa resväskan och ta mig iväg till flygplatsen för att flyga vidare mot Norrland. Vill spendera lite quality time med min familj. Den här gången ska jag försöka stanna hos mina föräldrar så länge jag bara kan, helst 2 veckor! Det har bara varit korta resor de senaste gångerna och jag känner att jag behöver mer tid med familjen. Bill ska stanna hemma med vår lilla son Baggiz så han hänger inte med den här gången. Vad kul det ska bli! Wihooo! 

God natt bästa ni, dröm söta drömmar! 

image

Top: Forever 21, Shorts: American Eagle, Skor: Steve Madden, Väska: Aldo, Smycken: Cocoo.se, Klocka: Chanel, Solglasögon: Yves Saint Laurent

instasnap

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *