Gemenskap kan föra samman människor

Gladaste hej underbaraste ni! 

Jag gjorde en ganska tokigt grej inatt. Vid två på natten gick jag ut och spelade Pokémon GO bara för att jag var nyfiken om det skulle vara folk ute eller inte, har hört att folk är ute på natten liksom. Sen hann jag inte spela under dagen eftersom jag jobbade, hehe.
Vi bor i ett väldigt tryggt område och polisstationen ligger precis intill så jag tänkte: -Varför inte? När jag skulle köra battle på ett Pokémon gym var det en kille som redan var där och vi började prata med varandra direkt utan att det var akward. Ni vet, det är ju ganska konstigt när man helt plötsligt mitt på natten börja snacka med random människor, men det kändes inte alls konstigt bara för att vi spelade samma spel och kunde prata om det.

Konversationen var typ så här:
Jag: Tjabba!
Främling: Hej! Pokémon GO eller?
Jag: Japp! Vilket lag är du på?
Främling: Mystic!
Jag: Jag med!!! Ska vi ta över det här gymmet?
Främling: Jag tänkte det men försökte komma in i spelet. Serven kraschar igen.
Jag: Aha, men jag testar först då.
Främling: Nu kom jag in i spelet!
Jag: Naaajs! Vilka är dina bästa Pokémon?
Främling: Dem här (och visade sina Pokémon)
Jag: Här är mina.
Främling: OJ! Bra Pokémons du har!

Och det fortsätter…

Hahahaha, är inte det här ganska konstigt?! Jag är ändå glad att folk blir mer sociala av det här spelet, att folk faktiskt pratar med varandra. Även om det handlar om ett spel så är det någon form av socialitet liksom! Annars brukar folk vara så reserverade. Jag blir så glad!

Har någon av er som har testat spelet än? 😀

pokemon041715instasnap

4 kommentarer

 1. Älskar Pokémon Go, har inte promenerat så här mycket på så kort tid på hur länge som helst haha! 😀 Sen träffar man ju massvis med trevlig folk också, vilket inte är helt fel direkt. ^^

 2. ROYAL POKEMON
  Xoxo, detta var ju lite kul.
  Läs artikeln om du inte redan gjort det.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23207289.ab

 3. Hej Foki,
  Apropå Pokemon hunting.
  Även om du bor i ett tryggt område med en polisstation i närheten, var försiktig och lita inte för mycket på omgivningen nattetid.

  Man vet aldrig vad människor man stöter på kan ha (eller komma på) för avsikt. Alla jagar inte Pokemon, tyvärr.

  STAY SAFE ATT ALL TIMES.

 4. POKEMON GO GOES BKK – OR NOT?
  Apropås, har Pokemon Go nått Bangkok?
  Skulle vilja se dig gå Pokemon hunting där,
  med Skytrain, tuktuk, taxi, din driver, till fots…..

  Skulle själv gärna vilja jaga Pokemons i BKK.

  Nu har jag det….. good idea
  Snart kommer nog någon att starta

  POKEMON GO HUNTING TRIPS
  Gruppresor för Pokemon jägare till olika platser i och utanför Europa.
  Hur kul vore inte det?

  Kanske börja med en Weekendtrip till Köpenhamn t.ex., fortsätta med en till London.
  Du kan ju börja med att göra en Pokemon Go Hunting trip med Bill till dessa städer.
  Kanske tillsammans med några av era kompisar.

  POKEMON GO GOES GLOBAL
  Travel in the Foot steps of Pokemon GO

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *