Put on a crown and rock your day

Hej världens bästa läsare, 

Hur mår ni? Jag mår bra men är jättetäpp i näsan just nu… Är bara glad att jag inte har feber. Annars har jag jobbat på som vanligt sen tidigt imorse, har bl.a. pratat med min advokat som också är min rådgivare om hur jag kan lösa med jobbet när jag inte är i Thailand eftersom jag inte vill hålla på att åka fram och tillbaka hela tiden. Om det blir något med fastighetsaffärerna måste jag självklart åka eftersom det är så personligt men klädföretaget och skönhetsföretaget vill jag hitta en bra lösning som jag känner mig trygg och bekväm med. Nu har vi i alla fall skrivit upp vad som har funkat och inte funkat när jag inte är på plats så ska vi pratas vid igen under veckan.

Nu ska jag fortsätta rocka den här dagen och jag önskar er en awesome dag också! Ses om en liten stund.

image

P.S. Finn något nytt i den här bilden! 

instasnap

6 kommentarer

 1. Klippt till en lugg? 😀

  1. Jaaa 😀 Haha!! Du la märke till det!! 😀 Kraaam <3

 2. så fin du är <3

  1. Taack underbara du! <3

 3. Idag när jag var ute i min lilla Västsvenska stad, såg jag flera tjejer och killar som vandrade runt med sina mobiler i handen.
  Hörde en tjej säga att det skulle finnas något på bryggan, en kille sa’ till kompisen att det var 2 km kvar……..
  Pokemonjakt Go på ”g”, what else….
  Som media säger, den stora fördelen med Pokemon Go är att den lockar följarna att vara utomhus och röra på sig mera.
  Inte fel…….
  Frisk luft och motion är ju bara nyttigt.

  1. Känns som att alla som man går förbi spelar Pokémon GO nu! Bra att de pratar med varandra, umgås, är ute och motionera i alla fall! <3 Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *