The new sensation

Glad söndag älskade läsare, 

I skrivande stund sitter jag med Baggiz och Bill i solen och njuter av det fina vädret. Om ett litet tag ska jag ta mig in till stan och möta upp min vän för lite middag. Jag och Bill testade ju det nya spelet Pokémon GO igår. Eftersom jag är Pokémon fan och växte upp med Pokémon har jag sett framemot det här spelet jättemycket. Det var verkligen superkul hur många var ute och gjorde samma grej. Barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. Folk är ute, motionerar och är sociala. Det känns konstigt och kul på en och samma gång! Många har nog frågetecken fortfarande om det här spelet som alla snackar om. Enligt min åsikt om man använder spelet på rätt sätt kan det vara hur positivt som helst. Påminner lite om orientering som man gjorde när man gick i skolan, sen behöver man faktiskt inte kolla ner i telefonen hela tiden 😉 Det vibrerar till när Pokémon dyker upp liksom, haha.

Nu har jag även en anledning till dagliga promenader när jag har jobbat klart för dagen!

imageinstasnap

3 kommentarer

  1. Hej Foki!
    Jag undrar om du kunde tipsa om några affärer/hemsidor som du ofta köper kläder ifrån. Jag älskar din klädstil och jag blir väldigt inspirerad när jag ser dina ”Fooki Lookis” haha 🙂
    Kram <3

  2. Åh, den drickan är underbar. Jag åker ju till Storbritannien två gånger varje år och under ett av mina besök befann jag mig på det bryggeriet. Fantastiskt gott!

  3. Ja det är ju himla bra att man kan locka ut fler att röra på sig. Fast det är sent påkommet kan jag tycka. I Karlstad har vi haft friska karlstad i några år nu där man orienterar sig efter olika stadskartor och letar stolpar att skanna in. Så kan man vinna grejer osv. Superbra och gratis!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *