Kvälls chills

God kväll underbaraste ni, 

Jag är känner mig helt mör och trött nu efter att har varit ute i solen så länge idag. Jag jobbade ju under tiden som jag låg där ute med Baggiz och vi gick in när min datorbatteri dog typ. På slutet kom Bill också ut och myste med oss. Det var mysigt med lite family time.
Imorgon ska jag träffa Khoen, det var länge sen vi umgicks. Måste ta ett seriöst snack med honom om Pokémon Go också. Jag har försökt att ladda ner spelet men gick inte så bra trots att jag bytte till den amerikanska apple butiken. Paniiik!

Har någon av er fått tag på Pokémon Go än? Vilken sensation vah?!

imageinstasnap

5 kommentarer

  1. Pokémon go är beroendeframkallande!! Jag har inte sluta leta pokemons.. Det tar upp hela min vakna tid så jag funderar på att avinstallera skiten. Dock är det sjukt kul att gå runt och kolla på folk, alla har laddat ner appen och letar pokemons på gatorna överallt (bor i New York) helt sjukt!

  2. Jag försöker ju vara tålmodig och vänta tills det kommer ”på riktigt”, men när alla pratar om det hela tiden är det så svåååårt, och det kommer ju aldrig!! Fattar inte vad Nintendo håller på med…

  3. du borde inte skaffa det, har läst flera artiklar om olyckor som hänt pga att man blir så besatt av det spelet. En person letade efter pokemon och hittade en död människa istället och en som nyligen höll på att spela det spelet var med om en bilolycka. Var försiktig, du som är så underbar. Inget får hända dig då kommer livet bli så hemskt om världen förlorar dig som sprider så mycket glädje! <3

  4. För att få Pokemon Go måste du skapa ett nytt Apple-ID, och sen byta region i din Iphone till typ Australien. Det finns bra guider om detta på nätet.

  5. Coolt foto! ^_^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *