Biki 2 year – Sleeping here tonight

God natt älskade läsare! 

Jag och Bill har haft mysiga aktiviter hela dagen och nu ska vi spela monopol innan läggdags. Jag och Bill har fotat och filmat en massa eftersom vi vill fånga den här dagen och spara det som minne.
Middagen var också epic! Oh my… en av de bästa middagen ever. Måste nog köra ut hit till slottet för att äta middag lite då och då tycker jag. Bra matupplevelser är det bästa jag vet.

Vi ses imorgon och tack så himla mycket för gratulationer och söta kommentarer, ni är bäst. Men glöm inte att droppa in åsikter om den nya designen HÄR, eftersom era input betyder så mycket och tillsammans kan vi förbättra det.

Kärlek till er! 

image

image

image


Hade på mig mina Dior på vår dejt för 2 år sen också. Det har blivit som en tradition nu så jag kommer aldrig att göra mig av med dem här skorna! Så mycket fina minnen i ett par skor 

image


instasnap

4 kommentarer

 1. Hej foki vad heter slottet som du och bill var på? Funderar på att göra något liknande för min pojkvän.

 2. Grattis på 2 års-dagen! Visst är det fint på Görvälns Slott?! 🙂 Det där rummet som ni bodde i är min favorit <3. Älskar färgerna. Så lyxigt!

 3. PRINSESSAN FOKI…..
  Du ser ut som en prinsessa i din fina blommiga klänning, och i den superfina miljön.
  Såå vackert dekorerat rum på slottet, där ni tillbringade Biki Anniversary Celebration.
  Ser ut som en Bröllopssvit. Kanske skulle ni passa på att gifta er när ni ändå är igång med ert firande? Fattas bara bröllopsgästerna och en präst. Och en god bröllopstårta.
  Bästa val av plats för detta tillfälle.
  Kanske borde ni övernatta där igen någon gång, tillsammans med din mamma och pappa Foki, bara för att dom skall få se hur vackert där är?
  Eller så åka dit och äta middag tillsammans med dina föräldrar och Bills mamma.
  Fortsätt njut av dagen, morgondagen och hela livet.
  BIKI – LOVE FOREVER

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *