Biki 2 year – Our most romantic picnic

Vad är oddsen? Att idag, just idag på vår 2 årsdag skulle vi ha världens mysigaste picknick ever? Visst att stämningen och platsen kan göra mycket men det kom en hel svanfamilj som simmade förbi oss och hängde där vid oss. Svanfamiljen gjorde verkligen hela grejen! Haha.

Vi började dagen med att Bill fick köra mig till vårt första dejt-ställe, skulle se om han kommer ihåg det. Jag höll tummarna och var så nervös under hela bilfärden men han kom ihåg! Det finns bara ett ställe där jag beställde bullar och hallonsoda sa han. Haha, puuuuuuuuh! När vi hade fikat klart (beställde in bullar och hallonsoda som för 2 år sedan såklart) åkte vi vidare till ett slott utanför Stockholm där personalen hade förberett metspö och picknickkorg till oss. Jag tyckte att det skulle vara en mysig grej för Bill eftersom han älskar att fiska. Sedan älskar vi picknick så det kan aldrig gå fel. Nu har vi checkat in här på en av sviterna, ska på middag strax här i slottet. Ser framemot resten av kvällen!

Giiih, fjärilar, fjärilar, fjärilar i magen 

imageimageimageimageimage instasnap

3 kommentarer

 1. Vad fina bilder! Grattis till er båda! <3

 2. Eran ”Biki-dag” är så gullig :’3 Hoppas ni båda hade det kul! :3
  Så underbart att se sån kärlek *hjärtögon*. Hoppas det händer en själv också!

 3. CELEBRATION OF ETERNAL LOVE
  Fantastisk och otroligt kreativ inbjudan till Bikidagen Foki hade fixat. Gissar att Bill blev något överraskad och glad.
  Vilken fin och romantisk Bikidag ni firar.
  Härligt program. Framför allt tycker jag det verkar så skönt att vara JUST THE TWO OF YOU på en lugn plats, utan en massa andra människor, utan (o)ljud och så. Bara lugn och ro, ni båda tillsammans celebrating your love.
  Magiskt att svanfamiljen skulle komma just som ni var vid sjön. Svanarna adderar till den romantiska stämningen,
  White for wedding, pure as is your love for each other.
  Middag och övernattning på ett slott. Kan det bli bättre.
  Ni är så superfina tillsammans. Man blir lycklig bara av att se er ihop.
  GRATTIS PÅ ER EGEN KÄRLEKSDAG
  *** BIKIDAGEN***
  MAY YOUR LOVE LAST FOREVER AND
  GROW STRONGER DAY BY DAY

  KÄRLEK TILL ER BÅDA
  ***Carpe Diem***
  Mandy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *