Bikidag imorgon!

Åh vad det pirrar i magen just nu, håller på att skriva inbjudan till Bill inför Bikidagen som sker nu imorgon. Hahahahaha, känner mig som 15 igen.
Nedan är vad jag lyckades få till. Ville egentligen skriva det för hand, pyssla, klistra, glitter, unicorn, färger o.s.v. men jag har inte tid för pyssel just nu samt att Bill ser ju när jag gör det här hemma. Det ska ju vara överraskning! För att vara diskret gjorde jag en keynote dokument istället, hehehehe.

Längtar ni?! Haha, vet inte varför jag frågar er men jag längtar!!! Måsta bara hinna få klart jobbet idag så att jag slipper tänka på det imorgon! Gaah, inte lätt med vuxenlivet. Ibland drömmer jag tillbaka till ”high school” tiden där man bara umgicks med vänner, gå skolan på dagarna och boys! 😀 Haha

Biki 2 ar, 2016.001

Biki 2 ar, 2016.002

  Snacka om hela planen blir förstörd om Bill inte kommer ihåg stället! Hahahaha. Men jag litar på att han gör det 😀

Biki 2 ar, 2016.003

Biki 2 ar, 2016.004

Biki 2 ar, 2016.005

Biki 2 ar, 2016.006

Biki 2 ar, 2016.007

    

instasnapLÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

  1. Åh du är så underbar Foki! Tänk att ha dig som flickvän =) Bill är Lycklig!! Jag blev inspirerad! 😀 Jag ska göra något liknande för min pojkvän nu <3

    1. ÅÅh, tack vad underbar du är <3 Jag hoppas att Bill tycker om överraskningen imorgon!! hehe wihiiii

  2. […] inlägg från 12:e Juli 2016: Bikidag imorgon! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  3. […] inlägg från 12:e Juli 2016: Bikidag imorgon! Video från midsommar LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  4. Du är ju för underbar, du är ju en sån enorm inspirationskälla på alla möjliga sätt. Jag ska göra något liknande för min fästman, du är bara för perfekt på alla sätt. Hoppas du och Bill har ett jätteunderbart liv! Njut av allt, STAY WONDERFUL<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *