My monday’s work

Sitter här i Bills lägenhet… alltså 2 år har gått och jag säger ”Bills lägenhet” fortfarande trots att Bill har sagt att jag ska sluta säga det. Haha, men det är ju Bills lägenhet så vi kan sluta låtsas tycker jag. 😉

Nåja, hur som haver. I skrivande stund sitter jag och jobbar. Har hunnit med ganska mycket faktiskt, gjorde en check up med fabrikerna och kollade hur långt processerna har kommit, har godkänt ett par betalningar med min ekonom, pratat med min advokat om kommande juridiska pappersarbete och nu ska jag skriva jobbplanen som ska skickas ut till kollegorna. Har också andra grejer som står med i kalendern idag som: svara på mail, uppdatera nyheter till återförsäljaren, göra utkast till kommande blogg-kampanjer och med mera. Om jag har tid över ska jag också kolla genom nya kontorsplatser som min kollega har skickat in som förslag.

Idag har jag verkligen jättemycket jobbenergi! Kan bero på att jag har tagit en ordentligt vila nu under helgen samt att solrosorna ser så glada ut här bredvid mig, fick extra energi av dem också tror jag 😉 Sitter här och är jättelycklig att jag får jobba liksom, hahaha.

Ha en underbar måndag allihopa! Ni är awesome 

imageimage instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. […] inlägg från 11:e Juli 2016: My monday’s work LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  2. […] inlägg från 11:e Juli 2016: My monday’s work Coolaste Inbjudan! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  3. […] inlägg från 11:e Juli 2016: My monday’s work Coolaste Inbjudan! 10 saker som jag älskar med vårt förhållande LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *