10 saker som jag älskar med vårt förhållande

 1. Vi håller hand hela tiden. I bilen, när vi handlar, på promenader, när vi är ute, när vi är inne, när vi kollar på film, bio o.s.v. Jag är aldrig kall om händerna under vintrarna i alla fall. hehe. holdhands
 2. Vi slutar aldrig ”klä upp oss, nu menar jag inte att man ska vara snygg 24/7. När vi är hemma tycker vi om att vara bekväma men vi tycker om att snygga till oss väldigt ofta. Det är bara kul att göra sig snygg för sin partner ibland även om de aldrig begära det. När Bill har sagt att han älskar den där Louboutin som jag hade förra veckan så se jag alltid till att använda den när vi är ute tillsammans. Bill fixar bl.a. sitt hår nästan varje dag bara för att jag älskar hans tjocka fina hår. Bill-frisyr brukar alltid vara on fleek! Haha. image
 3. Vi lagar mat till varandra. Nu är det jag som nästan alltid lagar mat hemma för att jag tycker att det är kul men när Bill ser att jag är trött, inte har tid, upptagen med något annat brukar han laga mat utan att jag ska behöva säga till.image
 4. Vi kallar aldrig varandra för dumma saker. Jag känner mig så älskad och uppskattad hela tiden när Bill aldrig kallar mig för dumma saker. Förut var jag hela tiden rädd för att vara klumpig, säga fel saker, göra misstag eller liknande då jag blev kallad för dumma saker som: -Du är dum i huvve, du är korkad, du är pantad o.s.v. men med Bill behöver jag aldrig vara rädd för det. Jag säger aldrig dumma saker till Bill för att jag har liksom blivit uppfostrad att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. DSC05695
 5. Vi är generösa med varandra. Jag och Bill är inte sånna som räknar på kronorna, ibland betalar jag och ibland betalar Bill. Vi ger varandra hela tiden utan att förvänta något tillbaka. image
 6. Vi pussas hela tiden. Morgon, lunch, middag, kväll. Varje gång vi kollar på varandra måste vi ge varandra en puss känns det som, det är bara mysigt tycker jag. IMG_0011
 7. Vi har alltid kul tillsammans. Vi hittar alltid på saker tillsammans och gör roliga planer med varandra där det är bara jag och han. Vi skrattar hela tiden när vi är i varandras sällskap. image
 8. Vi kan prata om allt med varandra. Det är viktigt i ett förhållande att kunna prata om allt, i princip allt. IMG_9593
 9. Vi säger ”jag älskar dig” hela tiden. Japp, det gör vi varje dag och många gånger om dagen. Det är så mysigt tycker jag. DSC_7883 
 10. Vi ger varandra komplimanger hela tiden. Vi tycker om att lyfta varandra. Vi tävlar inte vem som är duktigast eller är bäst utan att vi lyfter varandra hela tiden med pepp-talk, komplimanger och happy boost!image33
instasnap

Tidigare inlägg från 11:e Juli 2016:
My monday’s work
Coolaste Inbjudan!

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

 1. Låter som att du var i ett destruktivt förhållande förut. Självklart ska man inte kalla varandra för dumma saker! Jag är så glad att du hittat Bill nu. 🙂

 2. BIKI FÖRHÅLLANDE
  Det lyser av KÄRLEK när man ser bilderna på er och läser hur du beskriver ert förhållande.
  Var tacksamma över att ni har varandra och över det fantastiskt fina förhållandena ni verkar ha.
  Aldrig ta någonting för givet. Tror det är viktigt att inte glömma bort hur det är att vara ”nykär” även om man har varit tillsammans länge
  och kommer in i en vardag.
  .
  BIKI FOTO BOK
  Bilden du visar på BIKI boken.
  Det kan inte vara något annat än en foto bok, eller?
  Härligt att ni dokumenterar ert förhållande, ert liv och era resor i fotoböcker.
  Speciellt fint nu för tiden när man annars har det mesta digitalt. Förr hade man ju foton och fotoalbum.
  Nu kan man göra egna fotoböcker.
  Fotoböckerna är fina att ha själv och jättebra att ge bort som presenter (julklapp till föräldrarna t.ex.). Speciellt om man har många foton där dom också är med, men även foton på dig och Bill och på din dig och din syster. Uppskattad present.

  Foton från Sverige och Thailand,
  Typ

 3. […] inlägg från 12:e Juli 2016: Bikidag imorgon! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

 4. Ni är bara så fina tillsammans! Önskar att jag hittar också den slags kärlek ni har med varandra en vacker dag… 🙂

 5. Ett sådant förhållande skulle man vilja ha med sin kärlek, jag älskar min fästman men vi har inte alls ett likadant förhållande som dig och Bill. Verkligen glad för eran skull, jag skulle vara så lycklig med ett kompispar som er, ni är båda så underbara och ni är så fantastiska tillsammans. Ni är verkligen ett par man ser upp till! All kärlek till er två. du är så underbar foki, älskar dig! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *