Pang Pang!

Glad söndag underbaraste läsare, 

Vad har ni för er? Idag följde jag med Bill till skjutbanan, han är med i någon form av skytteklubb. Första gången jag följer med och kollar på faktiskt. Jag tycker att det är så himla kul när jag ser att folk har hobbies, det känns hälsosamt på något sätt.
Jag blir också superglad när jag hör just ordet: ”Hobby”, det är liksom definitionen av saker som man tycker är kul och vill göra. När man gör saker som man gillar så mår man automatiskt mycket bättre.

Att ha en eller flera hobbies kan bl.a. hjälpa en att bli av med den vardagliga stressen. Att hålla sig upptagen med hobbies hjälper också en att hålla de negativa tankarna borta. När man gör saker som är roliga är det svårt att känna stress. Alla borde finna sin lilla hobby tycker jag.

Här är några av mina hobbies: Teckna/skissa, graphic design, fota, resa, laga mat, välgörenhet, blogga, se filmer, lära nya saker på internet, mode, skönhet, göra listor, samlar på japanska dockor och mycket mer. 

Men många av de sakerna som är mina ”hobbies” är också mer eller mindre jobb. Bl.a. blogga, designa o.s.v. Det är kul att vissa av mina hobbies är jobb och jobb är hobbies. Hur underbart är inte det?! 😀

Vad är era hobby/hobbies? 

imageimageimage instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

9 kommentarer

 1. Att teckna, måla, skriva, läsa, fotografera, yoga och lyssna på musik är några av mina favorithobbies! 🙂

 2. Häftigt! Jag älskar att bara strosa runt i New York världens bästa hobby 🙂
  http://erikalindgren.com

 3. Pernilla

  Mina hobbies är: Skytta på bana, segelfartyget Constantia(.se), Hundar, Dragracing

 4. […] inlägg från 10:e Juli 2016: Pang Pang! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

 5. Mina hobbies är främst måla och skapande med färg ( mimmistavlor.wordpress.com ) men också sport i alla former 🙂

 6. MINA HOBBIES – KUL TEMA….
  Resa, resa och resa ännu mera. Helst utanför Europa. Får aldrig nog….
  .
  Språk (kan många, vill lära mig ännu fler, 15 språk är mitt mål).
  Gillar att lära mig nya saker, veta saker, lite facknörd. Tycker vetenskap inom olika områden är superintressant.
  .
  Musik, speciellt brasiliansk och cubansk musik. Arabisk musik som omväxling, gillade den Thailändska popmusiken när jag bodde i Bangkok.
  Dansa salsa och andra latinamerikanska danser (har gått på lektioner en period, vill fortsätta)
  .
  Meditation (men relaxar så mycket så jag blir supersömning när jag mediterar).
  Måste bara lära mig yoga, have to…..
  .
  Tidigare höll jag på med ridning, aerobic och jazzbalett. Åkte jättemycket skridskor i tonåren.
  Gillar att testa olika sporter, har t.ex. åkt vattenskidor 3 gånger, parasailing, tagit tennislektioner,
  Styrt ett litet jetplan på Kanarieöarna (bara jag och 2 piloter i planet, inga andra passagerare)
  Klättrat i berg i Alperna i Österrike (vi var 3 personer fastspända i rep).
  Gillade att vandra i Alperna på lediga dagar när jag jobbade i Österrike sommartid.
  Tycker det är kul att fiska i tropiska hav, fastän jag sällan får napp, hehe
  .
  Har inte haft tillfälle att segla, vill gärna göra det.
  Fast jag har åkt över Atlanten flera gånger och runt i Karibien och Sydamerika med kryssningsbåt där jag jobbade.
  .
  Avta eine…. (grekiska: de´ var de´…..).
  Och varje måndag önskar alla traditionella greker varandra KALI EVDOMADA (= ha en bra vecka)
  Och första dagen i varje månad önskar man KALO MINA (ha en bra månad)
  Och när Bills mamma fyller år säger man till Bill: NA XAIRESE TIN MITERA SOY (= grattis till din mamma)
  .
  Haha, lite kul detta med alla olika önskningsfraser som grekerna använder i olika sammanhang.
  Har faktiskt inte stött på det i samma omfattning i något annat språkområde,
  kan ju finnas liknande i andra länder, fastän jag inte har koll på det.

 7. […] inlägg från 10:e Juli 2016: Pang Pang! 25 reasons why I love honey! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

 8. Läsa, samla på kor och ugglor, katter (allergisk, men är med i ”Älskade sphynxar” på facebook, har en del prydnadskatter i sovrummet, köper alltid en väggkalender med katter varje år och i lördags köpte jag en vuxen målarbok med katter), The Sims, se på serier samt är facinerad av vetskapliga saker. Ju äckligare det anses vara desto mer facinerad är jag (fastnade exempelvis i ett program på ett sjukhus (?) med inriktning på exotiska sjukdomar där de t.ex. klämde ut larver i huvudet på folk).

  Sedan har jag mina periodhobbies: stickning och fotografera

 9. Kul! Pistol va? 22 long? Jag har också skytte (men gevär 22 long) som hobby. Men just nu varken tränar eller tävlar jag så mycket längre, blev gravid och har blivit mamma så nu prioriteras skyttet bort för en period

  Andra hobbys/intressen är djur! Vi har en hund och jag jobbar som djursjukskötare på djursjukhus.

  Pyssla är en till! Allt från att knåpa ihop en tavla till att göra om möbler eller fixa med blommor. Finns så mycket att pyssla med!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *