My perfect saturday night

Vilken underbar kväll! Åh vad jag älskar sådana här stunder såsom ikväll. Det krävs verkligen inte mycket för mig, bara lite gotti gotti, superhjältar-film och min älskling Bill, då är kvällen perfekt enligt mig.

Jag kommer ihåg under tiden som jag var i Thailand hur jag kände mig så ensam ibland när jag hade kommit hem efter jobbet till det tomma rummet. Tomt var det ju inte, men det kändes tomt p.g.a. att jag inte hade någon att komma hem till. Trots att 2 månader kändes fort då mina tankar var fyllda med jobb större del av tiden men jag kan erkänna att jag var lite ledsen och grät vid ett par tillfällen på de kvällar då jag var sjuk där ett tag. Jag låg i sängen, helt ensam, var jättesjuk och hade ingen som tog hand om mig liksom, buhuhu.
Hahahaha, jag är glad att jag tillät mig själv vara ledsen ibland även om det är ”struntsak”,  nu inser jag hur värdefulla sådana här mysiga stunder som ikväll är och jag ska verkligen ta vara på den och uppskattar den. 

Jag är så lycklig… och det bästa är att det krävs verkligen inte mycket för mig att känna den här lyckan. Sätter man för stora krav på vad lyckan innebär kan den helt plötsligt kännas så långt borta, se runt omkring dig och uppskatta det som är närmast dig! 🙂

image

image

Cake made by Bill! 

instasnap

Tidigare inlägg från 9:e Juli 2016:
Late late night
Outbytbar
Fresh dinner

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Kolla in mitt ”song lyrics sms prank” HÄR —> http://nouw.com/noraknouzi/song-lyrics-sms-prank-26074941 så jäkla roligt hahahahah !!!

  2. Hahahahaha, det är såklart inte så 😉
    Man tar det man haver, om jag inte skulle ha min kille här skulle jag nog nöja mig med en tårta som är bakad av mig själv, det är lika bra liksom 😀
    Ha en underbar dag fina du!
    Kraaam!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *