Late late night

Hej världens bästa läsare, ♥

Gud, vet ni när jag vaknade idag? 12! Prick 12:00! Det var så länge sen jag hade en lång sovmorgon så här men jag måste nog vara ganska trött efter igår. Jag och Bill började ju hos Bills mamma vid 15:00 med en massa barn som sprang runt omkring. De är så söta så jag ville också springa runt med dem, gud vad jag lekte, sparkade boll och studsade runt, hahaha.
Direkt efter kalaset hos Bills mamma åkte vi direkt till Berns där vi åt middag med gänget för att fira Johan. Vi var klara med middag vid midnatt ungefär, när de andra gick in i klubben åkte vi hem, då var klockan vid 1.

Det var verkligen en fullspäckad fredag med en massa roligheter. Hoppas att ni också hade en bra fredag. Nu ska jag ut i solen eftersom det är så fint väder här! 

imageinstasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. […] inlägg från 9:e Juli 2016: Late late night LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  2. […] inlägg från 9:e Juli 2016: Late late night Outbytbar LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  3. […] inlägg från 9:e Juli 2016: Late late night Outbytbar Fresh dinner LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *