KÖPEKONTRAKT AV FASTIGHET

Underbara ni, 

Håller på att skriva en mall för köpekontrakt av fastighet till pappa. Han ska sälja ett av våra hus här i byn. Sen ska jag sätta igång med middag innan mamma kommer hem från jobbet.

Jag såg att en av mina läsare Camilla kommenterade detta om mig och min pappa: Ni verkar ha en as bra relation tillsammans vilket tråkigt nog är rätt ovanligt nuförtiden. Ta vara på det.

Vi blev jätterörda och vill tacka så mycket för kommentaren. Min familj är verkligen mitt allt, jag älskar dem över allt annat och sätter dem alltid före allting annat också. 
Jag är glad och uppskattar att jag har dem, jag är glad att vi är fina med varandra, älskar varandra och alltid finns där för varandra. De människorna som jag alltid kan räkna med är min familj, de kommer aldrig att lämna mig. Jag är lyckligt lottad att jag kan känna så!

Jag tycker att man ska alltid bygga upp en bra relation med sin familj. Allt behöver självklart inte vara perfekt, jag har inte sådär jättebra relation från min biologiska pappas sida. Men man ska alltid ta vara på de nära och kära som man har runt omkring sig och uppskattar dem. Tänker på dem, räkna alltid med dem, se till att de vet hur mycket de betyder för en o.s.v. Man kan aldrig ersätta sin familj. Definition av familj kan också betyda olika för alla, ibland är det t.ex. vänner som räknas som ens familj men så länge man har den där tryggheten att veta var sin familj finns så är livet komplett. 

imageinstasnap

Tidigare inlägg från 6:e Juli 2016:
5 Questions 5 Answers

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

1 kommentar

 1. FOKI, DU SOM GILLAR ATT RESA……..
  Såå roligt att surfa runt på nätet, hamnar på dom mest otroliga sajterna av en ren händelse och lite nyfikenhet….
  Från att ha hamnat på artikeln om 5 får i Norge som utrustats med kameror och deras framfart i Norge finns på insta, så hamnade jag nu
  på en insta och hemsida + facebook om en LLAMA djur, som travels the World. How cute is that…….
  Längst ner i mitt inlägg hittar du Llama länkarna.
  —————————–
  Ett instagramfoto på designern Lars Wallin tillsammans med en iranska som bor i Dubai och arbetar inom modevärlden, så klickade jag vidare.

  Från sajter om the fashion World in Middle East och deras resor, hamnade jag på en sajt om Vogue Arabia och deras editor
  Princess Deena Aljuhani Abdulaziz. Googlade runt, läste och kollade foton på denna tjej som har delat sitt liv mellan USA och Saudi
  Arabien (nu gift med en Saudi prins). Men hon är en superfashionista och har en alldeles egen superelegant klädstil, high fashion allt igenom.
  Kolla gärna in foton på denna tjej på google, totally stunning. Och väldigt ovanligt att hon klippt sitt hår kort i en fransk inspirerad hairstyle, med tanke på att de flesta. Men hon passar sååå bra i denna frisyr. Själv föredrar jag alltid långt hår på tjejer i alla åldrar.
  —————
  HAMNADE EFTERHAND PÅ DENNA MUST SEE SAJT, THINK YOU´LL FIND IT CUTE FOKI:
  LLAMA TRAVELING THE WORLD
  Läser på hemsidan: http://www.llamawithnodrama.com/about-llamawithnodrama/
  Llama with no drama
  One happy llama against the world´s drama
  ——————–
  OCH KOLLAR IN FOTONA PÅ LLAMAN SOM RESER RUNT I VÄRLDEN OCH HAR EN EGEN INSTA SAJT
  En liten vit mini Llama toy som är fotad runt om i världen i great locations.
  Laman har ett eget Jet Set Life på instagram.
  Sooo cute….
  https://www.instagram.com/llamawithnodrama/
  ————
  Och artikeln jag hamnade på som berättade bakgrundsstoryn om Llama traveling the World
  http://observer.com/2016/05/this-llama-leads-an-enviable-jetset-life-on-instagram/

  Enjoy your day med din härliga familj, medan du reser runt på internet med denna supersöta Llaman…..

  Kraam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *