5 Questions 5 Answers

Har du slutat med fransförlängning nu och återgått till lösögonfransar? Tycker det ser ut så, blev lite nyfiken. Kram! 🙂 <3
– Lösögonfransar går så himla snabbt för mig att sätta på så jag har inte haft behov att förlänga fransarna igen. Men det var najs när man kände sig snygg 24/7 med fransförlängningen, haha. Bill tyckte dock att det blev ganska konstig att se mig med långa fransar på kvällarna, han är så van att se allting borttvättad på kvällarna och vill ha det så. Han älskar när jag är naturlig säger han, hahahaha. Kraaam 

fransar

Foki! Eftersom du har använt lösögonfransar i flera år så har jag en fråga till dig om det. Hur får du fast fransarna så bra att de sitter hela dagen? Har försökt x antal gånger, men det har endast fungerat en gång.. de resterande gångerna ramlade de av på en gång, eller så fick jag liksom inte fast dem så nära fransraden som man ska ha dem… Kramar!! Hälsningar Lowa <3
– Byt lim! Eller prova göra hå här: Med flesta lösögonfranslim ska man vänta i ungefär 30 sek till 1 minut innan man sätter lösfransarna på ögonlocket efter man har lagt limmet på lösfransarna. Så.. testa igen! Kraaam 

Hej foki! Kan inte du börja med att youtube lite mer typ vlogga? skulle vara super roligt och speciellt när du är i Thailand!
– Jag har tänkt samma sak som du och jag kan lova dig att jag har försökt! Men jag hade så dålig med tid i Thailand… Har filmat en massa men inte hunnit sätta ihop filmerna bara. Jag har nu för några dagar sedan investerat Final Cut Pro X som är skitdyr så nu ska jag göra ett till försök med att vlogga! När jag har investerat på något har jag tendens att utföra det också, så detta var ett knep för mig att hålla motiveringen uppe. Hoppas att många av er kan komma med förslag och feedback, hur man ska filma, vad man ska göra o.s.v. Jag har bloggat i många år så jag känner mig hemma i bloggfronten men att ”video blogga” är verkligen en hel annan värld för mig. Haha.

Skärmklipp 2016-07-06 18.42.00

Har många affärsidéer men vet verkligen inte vart jag ska börja. Har du några tips? 🙂 du är en stor förebild sen många år tillbaka och det är så grymt bra kämpat av dig att komma så långt som du gjort på så kort tid, wow *-* <3
– Underbara du! Vad du är awesome, Tack för komplimangen. 
Först och främst måste du välja 1 affärsidé som du brinner mest för just nu. Sedan krävs det:
Planering, engagemang och tålamod. Nu vet jag inte vad din affärsidé är, upplägget brukar se annorlunda ut beroende på olika business. För mig har det varit från Idé → planering → kapital → hitta människor som kan jobba kring verksamheten men gör så mycket själv som möjligt från början → klara deadline → Rock it!

hur mycket startkapital har du fått använda av egna sparade pengar för att starta dina företag? Tips på ideer som inte kräver mycket startkapital? Jag tycker det avskräcker mig från att vilja starta företag, att ens egna sparade pengar kanske förloras.
– I princip alla mina sparade pengar som jag hade då. Man är lite våghalsig när man gör sådana beslut så jag förstår dig. Det finns faktiskt business där det inte krävs så mycket kapital som konsultverksamheter, software tjänst som du själv utvecklar eller i princip alla tjänster som du kan utföra själv på egen hand behöver du 0 kapital. Om det är så att det du vill göra krävs mycket kapital men du vill inte använda dig av dina egna pengar kan du hitta investerare. Att starta en helt ny business är lite grann som att spela på lotto ibland.

13336211instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Viktoria

    Du borde typ göra en ’A day in life’ vlogg i Thailand! :3

  2. […] inlägg från 6:e Juli 2016: 5 Questions 5 Answers LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  3. […] inlägg från 7:e Juli 2016: Travel south LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *