Mysdag deluxe

Hej mina älsklingar! 

Är allting bra med er? Idag är det en sådan dag där jag vill bara mysa inne. Hos oss har det regnat hela natten, morgonen, dagen och det fortsätter. Jag tycker att det är så himla mysigt med regn! När jag har möjlighet att slöa lite som idag uppskattar jag det här vädret som mest. Myyys! Det som fattas just nu är lite sällskap från Baggiz.

Vad har jag hunnit göra idag på min slöa dag? 
1. Vaknade vid 9 men låg i sängen och sträckte på mig till 10.
2. Gick ner till köket, drack te till frukost, satte mig vid matbordet och kollade på pappas pappersarbete för att se om det finns något som jag kan göra.
3. Åkte till mammas restaurang och åt. Hjälpte till i diskrummet.
4. Sitter här just nu under en filt med en varm choklad i handen. Eller en kopp med grädde snarare, hahaha.

Ska nog försöka kolla efter en ny ritplatta också. Måste uppgradera till nyare version nu känner jag. Vet ni en bra ritplatta som ni kan rekommendera?

imageimage instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

 1. Jag har en Intuos 4 som fungerar suveränt, men numera är det väl Cintiq som är den ”största” ritplattan?
  Sen finns ju bra pennor till iPads som ska fungera minst lika bra som ritplattor? Tror egentligen man inte behöver något avancerat för design – gäller att hitta ergonomiskt istället.

 2. Hej Foki
  Ser att ni skall till franska Rivieran i augusti. Vet ju inte hur era planer ser ut för den resan…..

  Cannes, Nice, Monte Carlo, St. Tropez är ju platser som man bör kolla in. Otroligt vackert när man bilar mellan dessa olika orter.
  Har nyligen sett bilder på nätet från PORTOFINO. Det ligger på den italienska sidan, 169 km från Nice, ca 2,5 timmas bilväg enl. google. Du bara måste googla upp Portofino. Såå vackert, påminner lite om den megafina plats ni var på i Italien förra året Cinque Terra.

  I St. Tropez har de ett bakverk som är specialitet TARTE TROPEZIENNE, Tydligen 2 cakebottnar med massor av vaniljcreme mellan.
  Kan ev. även finnas i en mindre 1 portionsvariant. Ej smakat detta, läste om det nyligen. Själv brukar jag köpa Quiche Lorraine och Tartelette au citron på franska bagerier. Riktigt gott.

  Kraam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *