Barn och socialamedier

image

Alltså, är inte det här mysigt? Vill inte ni också bli kramad av Baggiz?

Hej på er mina älsklingar! 

Jag har nyss hjälpt Baggiz med att skaffa ett Instagramkonto. Han har pratat om det hela veckan nu liksom. När han nämnde hur alla katter har egna youtubekanaler och Instagram tänkte jag: –Njaaaaa, det är nog bäst att mitt barn inte utsätter sig själv för socialmedier. Så många konstiga kommentarer från random människor ibland och han kanske t.o.m. få stalker?! Omg, hur ska jag som mamma klara av det här?

Jag övervägde så länge, tillslut gav jag Baggiz tillåtelse. Gud vad glad han blev! Ni skulle ha sett hans face. Baggiz har trots allt åldern inne nu, vissa katter skaffar ju egna socialakanaler redan när de var nyfödda och jag måste släppa taget lite och låta honom prova på sina vingar också.

Det kommer nog att gå bra, vad tror ni? Det här med att vara mamma är inte lätt alltså. Hur vet man vad som är bäst för sina barn? Utgår man från ens egen vilja eller från deras vilja?

Om ni vill kan ni bli vän med Baggiz på Instagram @BaggizOfficial, var snälla med honom! Han är ny på det här.

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

  1. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH Foki du är så rolig! Vi har samma humor du och jag 😉

  2. Älskar din personlighet och din humor. Kollade in kontot , så himla fin katt och fina bilder :

  3. […] inlägg från 1:e Juli 2016: Barn och socialamedier LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

  4. Åh vad kul! Min lilla Merlin vill gärna följa honom så nu har Baggiz en till följare. Merlin heter @merlinsayshi på Instagram. ☺

  5. Jag älskar verkligen detta inlägg! Eller ska man säga att man älskar din humor? Ha en fortsatt bra kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *