Making plans is fun!

Foto 2016-06-28 15 41 05

Hej finaste läsare, 

Har precis gjort klart alla planer inför Bikidagen! Nu vet jag till 100% vad vi ska göra, skönt!
I skrivande stund ligger jag i sängen med Baggiz och skriver upp ännu mer planer kring jobbet som jag hade skypemöte om i morse. Lite blandade känslor nu faktiskt eftersom det har hänt väldigt mycket efter jag hade åkt från Thailand och jag kan inte påverka det oavsett om jag är här eller där. Men jag är optimistiskt! Att göra olika planer som man ska göra i framtiden är dessutom kul, oftast glömmer jag bort alla nuvarande problem då 🙂

Kan skriva mer sen kring allt som har hänt när jag är redo! Brukar alltid låta allting kallna först innan jag skriver om saker som är lite mer känsliga för mig. När man är som känsligast kan man skriva/säga saker som man kanske inte menar, läskigt att uttrycka sig när man är arg, ledsen, förtvivlad på någon eller något. Därför är jag oftast tyst när jag är arg, haha.

Nu ska jag fortsätta jobba! Sen blir det lunchpaus! Önskar er en fantastisk dag finaste läsare! 

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

 1. PÅ bloggen kan du läsa om New Yorks bästa Hot Wings 😉
  http://erikalindgren.com

 2. Hej Foki,
  Travel Inspo ……

  Stötte på följande Insta:
  https://www.instagram.com/tomtomtravel/

  Läste vidare på hemsidan som finns angiven på Tomtoms insta sajt.
  Tomtom är en holländsk kille som älskar att resa. Mellan resorna jobbar han stenhårt en tid hemma i Holland och sparar ihop max. pengar för att kunna resa. Sedan ger han sig ut i världen. Han har bott en tid på Aruba. Så har han gjort några långa resor runtom i världen.
  Även rest runt en del i Thailand och andra länder i Asien och varit i BKK.
  Just nu är han ute på en resa som skall vara i 2 år.

  Massor av fina bilder på Insta, OMG vad sugen man blir på att resa när man ser alla fina bilder.
  Han har lagt upp massor av fina bilder på sin Insta.

  UNBELIEVABLE VILKET HÄRLIGT LIV TOMTOM HAR,
  SÅ SKULLE MAN LEVA……

  CARPE DIEM

  1. Gud vad naaaaaaajs!! <3

 3. […] inlägg från 30:e Maj 2016: Making plans is fun! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

 4. […] inlägg från 30:e Maj 2016: Making plans is fun! Travel to the places where your name leads you! LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *