Products From Nature

Idag skickade mina kollegor en massa härliga bilder från norra Thailand. De åkte iväg på en resa och tittade till odlingarna uppe i norr. Eftersom det är organic rakt genom har de inte använt någon typ av kemikalier till odlingarna och ni kan se på bilderna nedan hur de vackra smådjuren trivs bland odlingen.

Jag är dock lite orolig nu eftersom fabriken har inte skickat fakturan till min ekonom. Vi ska ju betala in deposit innan tillverkningen av hårprodukterna som enligt planen måste ske nu i början av Juli men det blev lite tyst från fabrikens håll.
Jag vågar inte göra egna conclusion än, ska avvakta några dagar till men jag hoppas att mina kollegor löser det, *håller tummarna*. Man tänker ju så mycket när de inte uppdaterar oss på vad som försiggår. Har maskiner gått sönder? Har de inte kapacitet för volymen vi beställde? Eller tvärtom? Eller vad är frågan om? Borde inte de i så fall säga det till oss med en gång så att vi hinner lösa något under tiden? Det blir bara kaos när vi måste lösa allt i sista sekunden.
Gaah, känner mig lite orolig av att tänka på det. Har egentligen flera fabriker till hands men nu har den här nuvarande fabriken recept på de 3 första organic produkterna på mina egna utvecklade produkter som jag vill lansera i Skandinavien. Sedan står den här fabriken i vår label som tillverkare, produktcertifikat blev godkänd nu och allt. Vill ju inte göra om igen. Det är så komplicerad i Thailand, kostar tid och pengar dessutom.

Lite synd att problem alltid ska uppstå när jag är så långt borta. Känner mig så maktlös på något sätt att sitta här och inte kan lösa det själv.

Jag ska tänka ut plan B, C, D, E nu. Vet inte vad som händer härnäst men jag hoppas alltid på det bästa såklart 

organicfokiinstasnap

Tidigare inlägg från 28:e Maj 2016:
Allt för Baggiz

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

2 kommentarer

  1. […] Tidigare inlägg från 28:e Maj 2016: Allt för Baggiz Products From Nature […]

  2. Hoppas det löser sig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *