No service

Underbaraste läsare, 

Det stod: -NO SERVICE, i princip under hela helgen i min telefon. Fick mottagning ibland och hann titta till på jobbet lite grann men det var inte tillräckligt. Jag var liiiite stressad först eftersom jag ville läsa det där mailet som min kollega skickade, efter ett tag började jag komma in i det ganska snabbt att jag kan nog överleva helgen utan att läsa det där mailet. Från att försöka kämpa med nätet började jag titta upp mot alla underbara människor runt omkring och umgicks med folk istället. Lite blandade känslor när man inte är uppkopplad, haha. Kan inte sätta ett finger på om jag ska vara glad eller orolig. Så sjukt att man är så beroende av internet.

Sen är jag så rädd ibland att mina vänner ska tycka att jag är för dryg när jag måste alltid kolla in jobbet. Men ingen bryr sig såklart och de förstår mig fullt ut men ibland kan inte jag låta blir att tänka så därför känner jag behovet att hela tiden måste be om ursäkt så fort jag måste jobba när man egentligen ska vara social. Är bara tacksam att folk vill fortfarande umgås med mig, haha.

Idag är jag i alla fall tillbaka till vardagen. Alla har gått hem för dagen i Thailand och jag ska strax gå genom mitt mail efter jag har fått i mig lite lunch.

Förresten, hur var era midsommar? Tell me! 

image instasnap

Tidigare inlägg från 27:e Maj 2016:
Bilder från midsommarafton

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

 1. vilken mysig bild på dig och Bill 🙂

  Haha man tror ju att man ska vara mer ”avslappnad” utan internet men det förvärrar bara tycker jag. Så bra att dina vänner ändå förstår att du måste vara lite osocial 😉

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  1. Åh vi tackar så mycket! Hoppas att du har haft en fin midsommar, kraaam <3

 2. […] inlägg från 27:e Maj 2016: Bilder från midsommarafton No service Bilder från […]

 3. Såå fin bild på dig och Bill.
  Mysigt för er att vara på samma plats på planeten igen.
  Återseendet är ljuvt.
  Vilken superhärlig midsommar ni hade i Dalarna med era vänner.
  Kul att göra något speciellt just en sådan helg.

  Kram

 4. Eller på dem flesta bilderna är borta

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *