Back in Stockholm

Världens bästa läsare, 

Nu är jag och Bill tillbaka i Stockholm! Vi har haft en otrooooooligt bra midsommar med våra vänner! Det bästa var att vi har haft jättetur med vädret under hela helgen och alla i gänget hade så härlig energi, detta gjorde att hela midsommarfirandet var perfekt. Love it! Inte en droppe regn hade vi heller! Är inte det här ofattbart?!

Igår när jag och 2 av mina tjejkompisar åkte iväg på en liten roadtrip från Skattungbyn till Mora träffade vi på en av mina läsare. Josefin heter hon och är världens finaste ever. Hon berättade att hon såg oss från hennes lägenhetsfönster och bestämde sig för att springa ner och säga hej. Åh, så underbar hon är!
Vi hörde bakom oss: -Hallå! Hallå! Trodde att vi tappat något på vägen och vände oss om men det visade sig att Josefin bara ville säga hej.
När vi stannade till började Josefin gråta och skratta och gråta. Jag kramade henne massor, torkade hennes tårar och vi pratade lite och tog en massa selfies. Hennes lillasyster Elin kom också ner och hälsade på. Vilket kramkalas vi hade!

Jag älskar sådana här stunder med er läsare. Brukar träffa på er lite då och då och varje gång blir jag påmind om att bloggen är en av de värdefullaste livssysselsättningarna jag har. När jag känner mig trött har jag haft tankar på att kanske lägga bloggen åt sidan och bara fokusera på min business men jag skulle aldrig kunna göra det när jag vet att bloggen är en stor del av er vilket jag känner blir en stor del av mig också. Ni är anledningen till varför jag älskar bloggen, utan er är det ingen blogg. 

Tack tack tack tack för att ni kikar in här och läser bloggen. Tack för att ni uppskattar den. Älskar er! 

image

 

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

2 kommentarer

  1. […]  Jag och tjejerna “roadtrippade” till Mora för lite sightseeing under dagen. Det var där jag träffade på världens sötaste Josefin.  […]

  2. Haha, aww, hon verkar vara en sån fin tjej! ^^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *