Midsommarkrans på G

Hej och GLAD MIDSOMMAR! 

Vi åkte från Stockholm kring 21:45 igår och det tog oss lite mer än 4 timmar innan vi kom fram till Dalarna så klockan var 2 på natten ungefär. Bill sa att vi måste packa lätt eftersom vi samåkte med 2 andra kompisar som också hade deras packningar så jag och Bill delade på en liten resväska för att alla ska rymmas. När jag fick packa ”lätt” insåg jag nu att jag inte alls hade tagit med mig någon from av jacka eller varmare kläder. Jag var så säker på att jag gjorde det men det var bara klänningar… Jag kikade lite i Bills saker och såg att han hade en tröja som kunde låna om det skulle bli kris, hehe. Nu är det helt lugnt eftersom vi har otroligt fint väder här i Dalarna, YIPPPIIIIIE!! Vilken dag!! ♥ 

Jag och tjejerna har varit ute på ängen och plockat lite blommor som vi ska ha till våra midsommarkransar. Sen ska vi dansa runt midsommarstången, haha.

Vill egentligen bara kika in här en liten snabbis och önskar er glad midsommar! Ha en fantastisk dag kära ni! 

imageimage

image

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

2 kommentarer

  1. Trevlig midsommar! ♥

  2. haha, att packa lätt skulle jag inte klara av. Vilken tur att Bill hade med sig en tröja du kunde låna 🙂
    Glad midsommar 🙂

    Kram<3

    http://camillaesi.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *