Trowback to Santorini

Saaaaantoooriniiiiiiiiii! 

Åååh, håller på att sortera mina bilder i hårddisken och hittade en massa härliga bilder från Santorini! Längtar tillbaka och vill åka dit igen när jag ser bilderna.
Santorini var min och Bills första resa som vi gjorde tillsammans när vi precis hade blivit ett par. Vi hade världens mysigaste vecka ever, så mycket kärlek, så mycket romantik. En destination som ligger oss närmast hjärtat. Vill egentligen åka till Santorini i år men har så svårt att planera in det nu när jag pendlar så mycket mellan Sverige och Thailand. Har ju några resor inplanerade i kalendern redan så det blir ganska svårt att klämma ihop det om inte jag byter destination på de planerade resorna i så fall 😛

Nu när jag vet att resan till Bangkok inte blir av kan jag i lugn och ro planera Biki dagen som sker nu om 3 veckor. Jag berättade ju för er tidigare, beroende på Bills jobb måste jag avvakta lite om vi kan åka utomlands eller inte under vår 2 års dag. Så jag måste ha plan B som kommer att bli minst lika awesome ifall vi måste vara i Sverige.

Vill ni ge mig lite inspiration? Vad är den mest romantiska överraskningen enligt er? 

Santorini2014


instasnap

Tidigare inlägg från 22:e Maj 2016:
Najs!

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

7 kommentarer

 1. det finns massa fina platser i stockholm med utsikt över staden också som du kan ta honom till, men eftersom han bott här så kanske han redan sett alla. Men gud vad snabbt tiden går, att ni redan varit tillsammans i två år! Ni är så fina tillsammans, grattis 🙂 <3

 2. Någonting personligt och som skapar roliga minnen tillsammans! För mig hade en perfekt dejtdag varit att gå på Liseberg eller Grönan, älskar tivoli! ^^

 3. Ser magiskt ut.

 4. Jag är en ganska simpel person. För mig är resor och fysiska presenter alltid kul, men samtidigt känns de inte intima på samma sätt.
  Det jag tycker är riktigt romantiskt är när min pojkvän gör något åt mig som jag egentligen inte vill göra – t.ex. fixa middag, städa eller någon annan syssla. Alternativt tycker jag även om avkoppling efter ansträngande sysslor så massage är alltid trevligt.

  Så för mig är det vardagliga det romantiska.

 5. Såå fina bilder från Santorini.
  Bikidagen-
  Luftballong som Mou föreslår…. hmmm? Har läst om alltför många olyckor med luftballonger, litar därför inte på dessa luftballonngervill utsätta sig för en risk, så ta en färd med luftballong. Men är man ung och har hela livet framför sig, så skulle jag nog
  inte rekommendera att man riskerar livhanken eller bryta nacken eller så.

  Eftersom ni inte kan resa bort så länge på Bikidagen. Hur vore det med en weekend i Köpenhamn? Flyga för att spara tid.
  Bo på ett härligt hotell, promenera runt i sta’n. Äta på mysiga ställen.
  Om inte det går, ja då kanske Yasuragi spa hotellet i Stockholm med övernattning och sköna parbehandlingar skulle kunna funka?

  Kram

 6. Jag hittade ett sött litet häfte där jag sen fyllde häftet men korta och söta texter om våra fina minnen, typ vår första kyss, hur jag klumpigt ramlade och slog i pannan helt randomly, våra fina misslyckade grillförsök, hur vår katt har busat med oss, etc! Det uppskattade han över allt annat.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *