My haircolor timeline

Det här inlägget gör jag för att en av mina underbaraste läsare har request:at det.
– Bästa Foki, kan du inte göra ett inlägg där du lägger upp en bild med varje hårfärg du haft genom åren? Hade varit superkul att se 🙂 Kraaaam!

Jag har haft jättemånga färger genom åren och flera nyanser av brun. Det är omöjligt för mig att lägga upp alla nyanser som jag har haft men jag har valt ut ett par bilder som finns i arkivet. 2013-2014 hade jag bl.a. rött hår men har inte lagt in det i collaget nedan, hehe 😉

20102010

20112011 20122013  2014

20152016

♥ 2016 ♥

Vilken hårfärg tycker ni mest om? Och vilken hårfärg ska jag testa härnäst? 

instasnap

Tidigare inlägg från 21:e Maj 2016:
Den fantastiska resan med UI

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

16 kommentarer

 1. Åh, det här är ju något jag själv också funderade på bara häromdagen! ”Hmm, Foki har väl haft rätt många olika hårfärger vid det här laget?”
  Men vilka nyanser har du själv varit mest förtjust i? Skulle vara så kul att höra! ^^ Själv tycker jag att det varit spännande att se dig i dina senaste hårfärger, skulle jättegärna se dig i även någon mycket mörkare blå nyans. Midnattsblå typ? c:

 2. Blont? 🙂

 3. Lätt 2013, så galet snyggt på dig! Kram/Nicole

 4. Du passar bäst i blå. Ser ut som en sjöjungfru eller älva 😀 <3

 5. Blå! Håller med Madeleine, du ser helt magisk ut! Lite som en sjöjungfru eller ett skogsväsen

 6. Tycker mörkblått eller blond med rosa 😀

 7. Mina favoriter är lila och röd men du passar i allt!
  Tror det skulle vara spännande att se en kombination av två färger som inte ligger så nära varandra för en unik kontrast. Röd och blå skulle vara riktigt häftigt tror jag.

 8. jag tyckte mest om det bruna färgen 😀

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 9. FOKIS BÄSTA HÅRFÄRG…..
  JAG GILLAR:
  Den intensiva blålila tonen som syns en liten bit intill ditt högra öra, när man tittar på 2016 fotot.
  Ev. combo med lite svarta eller mörkare blålila slingor.

  Kram

  1. HÅRFÄRG – FOKI
   Tyckte även om den ”djupt” vinröda ton du hade på håret för ett par år sedan, ungefär när du flyttade hem till Sverige första gången.
   Du hade den vinröda hårfärgen på en bild på din header time back, iklädd svarta byxor och vit överdel om jag minns rätt, satt på en ”mur” med ena benet uppdraget. Minns inte om det var enbart mörkt vinrött eller även med några svarta slingor i det vinröda.
   Kanske kan du addera den bilden om du vill, till dina foton över dina olika hårfärger.

   Kram

 10. Jag tycker du passar väldigt bra i lugg! Skulle va kul att se dig med en mörkare hårfärg (kanske din naturliga?) med någon sort lugg!

 11. så sjukt att jag minns alla dessa, vet att du haft svart också. Tyckte ljusbrunt, rosa, turkost och lila var finast på dig <3

 12. Såg en bild igår på en lite spännande hårfärg, typ en kall ljusblå nyans. Det kanske skulle kunna vara coolt? 🙂

 13. Jag tänkte säga tvärtom, jag minns att jag verkligen gillade när du hade mer åt orange och med röda toppar en vinter, det var sååå snyggt! ♥ Men annars så är det du har haft senaste åren också väldigt coolt… och när du hade helt rött också. ♥

 14. 2012 hårfärgen är jättesnygg på dig! ^^

 15. Lätt 2010 eller 2014 ^^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *