Recap på helgen

Hej finaste läsare! 

Hur mår ni? Tänker göra en recap här och berättar vad jag har hunnit med under tiden som jag har varit borta från bloggen. Sist jag lämnade er i Fredags så berättade jag att jag och Bill ska ut på dejt men det slutade med att vi hade hemma-dejt istället. Jag upptäckte att jag var inte redo att gå ut. Blev så besviken på mig själv när jag blev arg på Bill av ingenting. I samma sekund som jag blev arg på honom kom jag på mig själv, fick jättedålig samvete och började gråta. Hahaha, värsta drama queen var jag.
Ni vet ju hur mycket jag har jobbat dag och natt innan jag kom till Sverige och pushade mig själv till max. När jag var klar med mina jobbuppgifter i Fredags bestämde jag mig att ta tidig helg och passade på att ta lunch i samma veva, klockan var 14:00 då. Jag kollade vad som fanns i frysen och Fay hade lämnat Billys pizza som är världens sämsta mat by the way (processad mat = onyttig). Fay är i Norrland nu och när hon kommer tillbaka till Stockholm ska hon inte att bo med oss eftersom hon har skaffa eget boende med hennes kompis så jag försöker nu äta upp allt som hon har lämnat liksom. Tycker inte om att slänga mat… får så dålig samvete när jag gör det även om maten ligger helt utanför min ordinarier kost.
När jag värmde upp pizzan hällde jag upp cola zero och satte mig för att se en film. När man ändå ska vara onyttig tänkte jag.
Sen frågade Bill mig: -Ska inte du jobba älskling? OH MY GOD jag blev jättearg på honom. Satte undan pizzan och tappade aptiten helt. Trots att jag var medveten om att han inte menade något illa med den frågan men i mina tankar hade jag fått för mig att han inte tillåter mig att ta det lugnt. Jag försökte behärska mig och satt helt tyst men sen såg jag hur Bill slängde pizzan för att han trodde att jag inte vill ha den något mer. Jag blev ännu mer arg!!! Hahahahahaha, jag var nämligen inte känslomässigt stabil den dagen. Min kropp och mitt psyke var nog tröttade än vad jag trodde. Men jag återhämtade mig jättefort när Bill åkte iväg och köpte en massa godsaker som jag älskar för att han ville få mig på bättre humör.

Han vet att jag älskar ostron, skaldjur och glass sen köpte han med Billys pizzan också för att gottgöra för den han slängde.

image

Det här tog Bill fram när han försöker göra mig glad…

Bill försökte göra så gott han kunde för att vara stöttande. Tycker så synd om honom att jag blev arg på honom först och sen försöker han göra allt för att jag ska vara glad och ha det bra igen. Min pojkvän är verkligen bäst. Så mycket tålamod. Jag förtjänar verkligen inte den uppvaktningen som Bill gjorde för mig… Men jag tror att alla har sådana här stunder ibland. Jag var såååå lame, har verkligen inte alla hästar i stallet alltid och det är ok att känna sig så för stunden. Detta var så olikt mig också eftersom det brukar krävas jättemycket för mig att bli arg med detta var verkligen ingenting! Dags att gottgöra för Bill tycker jag! 🙂

Ok… vad gjorde vi igår? Spelade TV-spel hela dagen eftersom vi återställde min dator och installerade om alla program då jag fick någon form av virus i min webbläsare (Saaay whaaat?!) så jag kunde inte alls använda min dator på hela dagen igår. 🙂

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

8 kommentarer

 1. Gulligaste pojkvännen du har. ♥ Jag tror du bara var stressad eftersom du har sovit så lite på sistone och jobbat så hårt… det tar på nerverna skulle jag tro, jag tror Bill fattade att du behövde lite extra mycket omtanke. ♥
  Jag spelade också TV-spel heeeela dagen igår! Haha, vädret är ju så dåligt så jag passade på att spela om ett gammalt spel. ^^

 2. Det är faktisk okej att överreagera ibland, det händer även de bästa människorna. Var inte så hård mot dig själv. Men håller med om att personen man tagit ut det på behöver lite gottgöring 🙂

 3. […] Tidigare inlägg från 19:e Maj 2016: Recap på helgen […]

 4. […] inlägg från 19:e Maj 2016: Recap på helgen My top 5 travel […]

 5. Åh. Klart man kan känna så och bli arg! Vad fantastisk Bill var! Tror verkligen du förtjänar han och han dig. Ibland är man bara trött å då är det bra att ha varandra <3

 6. Återställning av datorn är oftast ett enkelt sätt att lösa problem. Men det är inget som fungerar i längden.

  Du hade enkelt kunnat installera en annan webbläsare än just safari. Eller så hade man kunnat googla på hur man får bort problemet. Ibland händer det att man får upp konstiga saker men det går o få bort. Att ladda ner ett program som söker efter virus o tar bort virus hade också kunnat vara en lösning.
  Men det var väl skönt att du fick bort den hoppas jag 🙂

 7. Ingen är mer än människa…….
  Hur skulle det vara om du och Bill åkte bort några dagar?
  Tog in på hotell, Sverige, Danmark, eller någon annat land.
  Helst på en lugn plats där man inte behöver göra en massa sightseeing.
  Bara för att ha det riktigt lugnt, vila, catcha upp, inte göra någonting, bara vara….
  Kan ni resa åka bort just nu, så kan ni ju alltid ta in på det japanskt inspirerande spa hotellet Yasuragi i Stockholm.
  Eller något annat hotell med spa, som ligger i ett vackert område Close to nature.

  Karma

 8. Om det inte är vanligt för dig att reagera så då är det verkligen ett tecken på att du är utarmad, trött och sliten! Se till att ta några dagar off och VILA Foki! Och vila på RIKTIGT! Även om du har ett sug efter att jobba under de dagarna så har du ett ansvar (mot oss ^^) att må bra =) Du körde ju järnet i Thailand så en halv vecka eller en vecka är det minsta du kan unna dig ^^

  PS. Du har ju varit sjuk rätt mycket nu på slutet också vilket även det är ett tecken på att du är sliten. Desto viktigare med vilan! DS.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *