THE BIG SURPRISE!

Vet ni vad?! Jag kom till Sverige igår! Landade vid 17:30 och åkte direkt hem till Bill. HAN BLEV JÄTTEÖVERRASKAD! Och Fay som kom med senare flyg från Norrland upptäckte vem det var som har kommit hem på hennes födelsedag! Vilken lyckad kväll det var

Det här är min första stora överraskning någonsin som jag har lyckats fullfölja. Varför jag inte bloggade så mycket under de senaste veckorna är p.g.a. att jag har jobbat dag och natt för att kunna göra den här resan möjlig. Vaknat 5-6 varje morgon sedan gick jag och la mig först vid 2-3 på natten. Detta gjorde jag för att kunna ha fler jobbtimmar på dagarna. Men det var värt det, nu när jag är här en månad tidigare än beräknat och såg hur mina käraste uppskattade min hemkomst.

Original planen var att jag skulle komma hem nästa månad, sen bokade jag flygbiljetten strax innan midsommar för att Bill inte vill fira midsommar utan mig och sen bokade jag om flygbiljetten till Fays födelsedag utan att någon vet om det. Hehehehe. Jag är så glad att jag gjorde detta möjligt utan att utelämna mina jobbuppgifter i Thailand!

Nu ska jag mysa med Baggiz under tiden som Bill jobbar. Idag ska jag bara stanna inne och tar det lugnt. Min vilodag idag! Ska komma igång ordentligt sen imorgon.

Hur är det med er?! Varför är det inte varmare här!? Det är mitt i Juni nu, haha 😀 

imageimageimage instasnap


LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

10 kommentarer

 1. Sov du 2-3 timmar varje natt i flera veckor?

  1. Japp, på de senaste 4 veckorna men det är på vardagar oftast. På helgerna får jag sova ut ibland ^^ Nu kommer jag att få ordentligt sömn några veckor framöver, Kraaam!

 2. VÄLKOMMEN ÅTER TILL SVERIGE!!!
  Wow , du kan då konsten att överraska dina närmaste and rest of the World.
  Otroligt hur mycket du jobbat och lyckats få gjort allt du behövde i BKK, för att kunna resa.
  Kan bara gissa vilken kul överraskning när alla trodde att du är i BKK och så är du plötsligt
  hemma i bostaden i Stockholm.
  Nu får du sova ut ordentligt, så att din kropp och hjärna återhämtar sig.

  Kraam

 3. Det var jättevarmt för ett tag sedan, men sedan blev det kallare. Hoppas att värmen kommer tillbaka snart!

  Hann du klart med allt i Thailand? 😀 Det verkade ju vara jättemycket som skulle lösas och krångel med ambassaden, men du kanske fick ordning på allting till slut ändå? 😀

 4. Ååh herregud, bara några timmars sömn är ju helt sjuukt! Jag får huvudvärk och mår jätteilla om jag sover mindre än 5 timmar. Kudos till dig som lyckades med allt!

 5. […] inlägg från 14:e Maj 2016: THE BIG SURPRISE! Singapore Guide […]

 6. Hej Jessie,
  Du är rolig du…..
  Smajlade när jag läste vad du skrev ”Man kan sova när man är död”…..
  Helt rätt, håller med dig.
  Varför sova bort livet när det finns så mycket annat som är roligare?
  Själv tycker jag som är hälsokostare (inget kött, inga produkter med lactose, sällan ägg, följer syra/bas balansen rätt så bra)
  alltså det verkar som om när man äter mestadels veg, kost, så orkar man mycket mera och framför allt får jag en känsla av, att
  man klarar sig på mycket mindre sömn än annars.
  Det är som om kroppen blir pigg och man får mer uthållighet, av veg kost med mycket frukt och grönsaker, vatten, grönt the, juicer.

  Mera veg. kost åt folket……..

  Karma

  1. Caroline

   Ja men så är det ju. Vi är ju inte skapta för att äta kött. Beviset ser man på våra tänder. Hade vi varit köttätare så hade vi haft huggtänder o vassare tänder förövrigt.
   Finns också många studier som man sett att kroppen fungerar bättre och mår bättre helt utan kött och mejeriprodukter samt att man lever ett friskare längre liv.

 7. Jag älskar dina biler! alltid så fina!

 8. De blev säkert glada ^^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *