22 years ago

För 22 år sedan fick jag en lillasyster som idag är en av de få personerna som jag aldrig kan leva utan. Vet inte om ni kommer ihåg inlägget som jag skrev för exakt 2 år sedan när Fay fyllde 20? Jag berättade bl.a. hur dramatisk den dagen var när Fay kom till oss. Ni kan läsa om det HÄR.

Jag och Fay är såååååå olika, i utseenden, personligheter, intressen och visioner men vi connect:ar med varandra på ett väldigt speciellt sätt. Vår humor som ingen annan förstår och våra känslor som alltid är synkade. Jag känner vad Fay känner och vet vad hon tänker på genom att bara titta på henne. Trots att vi är så olika har jag aldrig tråkig med Fay. Vi kan göra mycket och ingenting men ändå har kul. Jag är glad att jag har min lillasyster, hon är min bästa vän som aldrig skulle lämna mig och jag kan alltid räkna med henne. Jag vet att man inte ska ta någon för givet men med Fay kan jag göra det. Jag vet att hon känner detsamma för mig också.

Jag älskar min lillasyster så himla mycket. När Fay är ledsen går jag sönder i miljoner bitar, när Fay är glad är jag den lyckligaste personen i hela världen.

Tack mamma för den bästa livspresenten ever!

GRATTIS PÅ DIN DAG LILLASYSTER!

image

 

instasnap


LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

 1. JÄTTESTORT GRATTIS TILL FAY
  Och fortsatt lycka till med Frisörutbildningen i Stockholm.
  Kommer ni att få sommaruppehåll från utbildningen, eller kör den på hela sommaren?
  Hur länge är Fays utbildning förresten, när är den klar?
  Vad har Fay för planer när hon är klar?
  Kanske öppna egen salong i norra Sverige eller vad/var?

  Kraam till er båda finingar Fay och Foki

 2. Stort grattis på födelsedagen till Fay!!

 3. Så fint skrivet! Grattis Fay! 🙂

 4. GRATTIS FAY!!! Hoppas hon får en riktigt bra dag!! <3
  Jag känner igen mig i det du skriver om din lillasyster. Jag har också en lillasyster och jag älskar henne mer än ord kan beskriva och jag kommer, vad som än händer, alltid finnas där för henne! 🙂 Vi är båda lyckligt lottade! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *